Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Ευχαριστήριο Χρήστου Χαρίτου


Θέλω να εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες προς τους ανθρώπους της Περιφέρειας Νήσων που τίμησαν με την ψήφο τους τον συνδυασμό της «Αττικής Οδού». Το αποτέλεσμα (6,3%) δείχνει τον μόνιμο χαρακτήρα της πολιτικής παρουσίας του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στα νησιά του Σαρωνικού και την Σαλαμίνα, τα οποία υποφέρουν από την εγκατάλειψη και την αδιαφορία της πολιτείας και των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου.
Η συντριβή δε της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια Πειραιώς, στην οποία έλαβε λιγότερες ψήφους ακόμη και από το ΚΚΕ, κάτι το οποίο συμβαίνει για πρώτη φορά μεταπολεμικώς, δείχνει με τον πιο αδιάψευστο τρόπο την ανάγκη της ιδεολογικής και πολιτικής αναγεννήσεως της Ελληνικής Δεξιάς. Σε αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να εργασθούμε όλοι όσοι πιστεύουμε στο εθνικό και κοινωνικό περιεχόμενο της δεξιάς ιδεολογίας.
Συνεχίζουμε τον αγώνα, προσβλέποντας σε ένα μέλλον που θα διασφαλίζει την εθνική κυριαρχία και την κοινωνική αλληλεγγύη. Ενάντια στο χρεοκοπημένο - κοινωνικά και ηθικά - πολιτικό κατεστημένο. Με τους Έλληνες για την Ελλάδα!
Χρήστος Χαρίτος
πρώην υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων

Ελληνικές Γραμμές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive