• Όλους τους τουρίστες των ελληνικών ΑΕΙ (δεκαετία 80) του Πα.Σο.Κ (ΠΑΣΠ) του ΚΚΕ (ΠΣΚ), του "Ρήγα" και κάθε απίθανης σέχτας της ελληνικής φοιτητικής "αριστεράς" που σαν άχρηστοι για ο,τιδήποτε άλλο,μαθήτευσαν σα λουστράκια δίπλα στους "έγκριτους" της περασμένης γενιάς και στη συνέχεια τους διαδέχτηκαν με μισθούς εκατομμυρίων € προκειμένου να εξευτελίζουν την κοινή λογική.
  • Όλους αυτούς που όχι δεν τόλμησαν, αλλά συστηματικά απέκρυψαν και αποκρύπτουν μέχρι και τις 10δες αυτοκτονίες ελλήνων που βυθίζονται στη φτώχια!
  • Όλους αυτούς που αποκρύπτουν τον εξευτελισμό του Έλληνα συνταξιούχου που δεν λαμβάνει καμμια περίθαλψη πλέον ,που του κόβεται και το τελευταίο ευρώ από τη σύνταξη ή το μισθό,τη στιγμή που ο κάθε αλλοδαπός απολαμβάνει δωρεάν είσοδο σε νοσοκομεία,δωρεάν και χωρίς καμμιά ανάγκη έγκρισης όποια εξέταση γουστάρει σε ένα σ΄συστημα υγείας που υποτίθεται νοσεί και πρέπει να το πληρώνουμε κάθε μήνα ακριβότερα....χωρίς όμως να απαιτούμε τίποτα από αυτό!
Παρατηρούμε λοιπόν πρωϊνατζήδες τύπου Καμπουράκη - Οικονομέα να ακροβατούν μεταξύ της "εγκυρότητός" τους αλλά και της ... αγανάκτησής τους για τα δεινά που μαστίζουν το λαό ! (Ακούγονται και ..λόγια .. βαριά) Παρατηρούμε την κα Μακρή στo παραθύρι της να αρχίζει (με δυσκολία βέβαια) να αγανακτεί με την απουσία ..."οράματος" και την καθυστέρηση αναπτυξιακών μέτρων! Ο κος Πρετεντέρης,αραιά και που,τα "χώνει σε ξετσίπωτα πλην όμως εξαθλιωμένα πολιτικά τύπου Σκανδαλίδη.Ο κος Τσίμας από τη μακρυνή Ιρλανδία έχει λουμώξει αφού ,
  • από τη μια του ξέφυγαν και μεταδόθηκαν σκληρές σκηνές στο ρεπορτάζ(δημοσιογράφοι της κρατικής TV να εξευτελίζουν τους εκεί Giorgakides,Λαός χωρίς κράνη και κουκούλες να γρονθοκοπεί υπουργούς κλπ)
  • Από την άλλη πρέπει ν'ακολουθήσει τη "νέα γραμμή"
Ο κος Χατζηνικολάου είναι ΟΚ.... Γάτα , όπως είναι , έκανε την τούμπα πιο παλιά και συγκεκριμένα μετά το 70% + αποχής , οπότε και μυρίστηκε πως μπαίνουμε-αν δεν έχουμε ήδη μπει-στη δεύτερη φάση κοινωνικής κύλησης. Παρατηρούμε επίσης γνωστούς μαϊντανούς ειδήμονες,εκπροσώπους "παραγωγικών" τάξεων,επιμελητηρίων και συναφών κηφηνομάγαζων να εκφράζουν ανησυχίες για την πορεία της εγχώριας αγοράς και την πορεία των δεικτών της αγοραστικής δύναμης των βοοειδών....συγνώμη ..των Ελλήνων.
  • Κατάλαβαν φαίνεται πως δεν αρκεί να κατασυκοφαντήσεις έναν π.χ. φορτηγατζή και να τον πετάξεις στα σκουπίδια (μαζί με την άδειά του) για να πάρουν κάποιοι από αυτούς π.χ. ομαδικά άδειες φορτηγών για τις νέες εταιρείες που έστησαν σε μία νύχτα....... Πρέπει να τον αφήσεις , έστω , σε μια υποτυπώδη κατάσταση επιβίωσης,γιατί και αυτός και η οικογένειά του είναι μελλοντικοί πελάτες αυτών των οποίων τα εμπορεύματα θα θελες να μεταφέρεις....(τα παραδείγματα είνα φανταστικά..)
  • Μάλλον έχουν καταλάβει ότι η όποια αγορά υπάρξει τα επόμενα 50 χρόνια θα στηριχτεί ΜΟΝΟ σ'αυτούς που τώρα λοιδωρούν,συκοφαντούν κι εξαθλιώνουν.Οι υπόλοιποι νέοι Νεο-"έλληνες" θα εξαφανιστούν το πολύ σε 6 με 12 μήνες μετά την κατάρρευση και θα επανακάμψουν αυτοί οι απόγονοί τους,όταν η γΕλλάδα ξανακάνει γάλα... αλλά μέχρι τότε;
  • Μάλλον έχουν καταλάβει ότι η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ έχει γράψει στα παλιά της τα παπούτσια τη μέχρι τώρα (αλήτικη) τακτική του "εξαθλιώνειν" με μέτρο και έχει υιοθετήσει απολύτως και συστηματικώς την Εθνοκτονία!
Βέβαια υπάρχουν και οι "αφοσιωμένοι" στο "Μεγάλο Σκοπό",που δεν έχουν θυσιάσει την εγκυρότητα της σκέψης τους ή τα "Πιστεύω" με τα οποία γαλουχήθηκαν .... στις ίδιες φοιτητικές σέχτες ,στα ίδια άθλια κουτούκια και δίπλα στους ίδιους "Κακαουνάκηδες" με τους ανωτέρω! ΟΟΟΟΟχι!!!! Δεν είναι ιδεολόγοι. Απλά ψιλικατζήδες είναι... Πειναλέοι , οι οποίοι πλειοδοτούν για να κάνουν τώρα τη μεγάλη μπάζα. Φέρονται σαν μαυραγορίτες σε ένα σκλαβοπάζαρο που δεν έχει στηθεί ακόμα. Ξέρουν όμως πως δεν έχουν μέλλον όπως δεν είχαν κι αξιόλογο παρελθόν,για να συντηρηθούν στα δύσκολα χρόνια που έρχονται. Δεν ανήκουν δηλ. στα "τζάκια" , στην αριστοκρατία της δημοσιογραφίας......έτσι πλειδοτούν τώρα. ΤΩΡΑ γυρίζει γι αυτούς. Οι Αξιότιμοι κκ Κανελλάκης , Κώνστας και μπουλούκι (πάντα αξιότιμο) του συγκροτήματος του Νέου Φαλήρου "ΚΟΝΤΡΑΜΠΑΝΤΟ ΑΕ"ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Όλη αυτή η "φιλολαϊκή επίθεση" αγάπης αποδεικνύει ένα πράγμα: Αφενός την παροιμιώδη ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΑ και ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΙΑ τους.. αφετέρου το Φ Ο Β Ο τους! Όλα τα συγκροτήματα τύπου έχουν παραγγείλει έρευνες και μελέτες σχετικά με σενάρια γεγονότων που θα ακολουθήσουν τη χρεοκοπία ή πτώχευση της Ελλάδας. Το θέμα στο οποίο επικεντρώνονται δεν είναι τόσο το οικονομικό(ετσι κι αλλιώς δεν πέφτει λόγος οικονομικών αποφάσεων ούτε στα ΜΜΕ , ούτε σε οποιαδήποτε μετα-"κυβέρνηση") Με μοντέλα ξένων χωρών , που βρέθηκαν σε ανάλογη φάση, προσαρμοσμένα στην ελληνική πραγματικότητα , μελετούν τη πιθανή φύση του "κοινωνικού αυτοματισμού" , υπολογίζουν αντιδράσεις και προσπαθούν να καταστρώσουν σχέδια της πολιτικής και κοινωνικής τους επιβίωσης. Δεν είναι τυχαίο πως ΟΛΑ τα σενάρια για την ΜετάΠτωχευτική Εποχή , έχουν ένα κοινό σημείο: Την οικονομική κατάρρευση των εγχώριων συγκροτημάτων τύπου. ΜΗΝ ΞΑΦΝΙΑΣΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ Ή ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ Ή ΠΑΠΑΔΑΚΗ Ή ....... ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ! (ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΟΥΒΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΟΦΑΓΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ Ή ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ! ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ.....ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΥΛΙΞΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ "ΕΥΡΗΜΑ" ΣΑΣ! ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΚΙ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ Ένα δείγμα παρόμοιας έρευνας (αξίζει να το μελετήσετε) δημοσιεύτηκε στο σύνδεσμο:

ΟΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Ανάρτηση Από την "Αόρατος Αρχή" στο ΑΝΤΙ-"Αντιπροσώπευση"