Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Αν. Κάσδαγλης: Προεκλογική ομιλία στη Βούλα: Ο Νέος Δήμος αξίζει την Ποιότητα Ζωής


Κατακλύστηκε η Βασιλέως Παύλου από κόσμο, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά το ρεύμα νίκης, που υπάρχει στο πρόσωπο του Ανδρέα Κάσδαγλη και στον συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για Ποιότητα Ζωής».

Η ομιλία της Τετάρτης, 3 Νοεμβρίου, στη Βούλα ήταν η προτελευταία δημόσια προεκλογική ομιλία του επί δωδεκαετία προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βούλας και υποψήφιου Δημάρχου Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης Ανδρέα Κάσδαγλη. Η εν λόγω ομιλία είναι η δεύτερη δημόσια ομιλία του κ. Κάσδαγλη στη Βούλα, ο οποίος είναι και ο μόνος υποψήφιος που τολμά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να δίνει δύο προεκλογικές ομιλίες σε πλατεία. Η αγάπη του κόσμου είναι αυτή που του δίνει την τόλμη αυτή, αφού σε κάθε του συγκέντρωση προσέρχεται μαζικά. Έτσι και την Τετάρτη πάνω από 1000 δημότες του νέου Καλλικράτειου δήμου έσπευσαν να ακούσουν τις προγραμματικές δηλώσεις του Ανδρέα Κάσδαγλη για το δημοτικό διαμέρισμα της Βούλας.

Ο κ. Κάσδαγλης φανερά συγκινημένος ανέβηκε στο βήμα ευχαριστώντας τους συμπαραστάτες του στον τίμιο αγώνα του για το δήμο. Τα θερμά χειροκροτήματα τον διέκοπταν πολλές φορές.

Ο υποψήφιος δήμαρχος αναφέρθηκε στους προγραμματικούς άξονες για το δημοτικό διαμέρισμα της Βούλας και ξεκίνησε τονίζοντας ότι «η ποιότητα ζωής των πολιτών αποτελεί την σημαία» του συνδυασμού του. Ενώ, «βασικός πυλώνας» του οράματός του δεν είναι άλλος από την «διατήρηση του εξοχικού χαρακτήρα» της πόλης.

Παιδεία- Νέα Γενιά- Πολιτισμός- ΑΘλητισμός

Όσον αφορά τους άξονες του προγράμματος, ο κ. Κάσδαγλης ξεκίνησε την αναφορά του στην Παιδεία και τη Νέα Γενιά, καθώς, όπως τόνισε, «η παιδεία είναι στην κορυφή των προτεραιοτήτων» του. Βασική επιδίωξη αποτελεί «η ανάδειξη του νέου δήμου σε πολιτιστικό και αθλητικό κέντρο». Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Κάσδαγλης δεσμεύτηκε για την δημιουργία του κλειστού βιοκλιματικού κολυμβητηρίου.

Φυσικό Περιβάλλον

Ο κ. Κάσδαγλης προσωπικά, αλλά και η «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για Ποιότητα Ζωής» συνολικά έχουν αποδείξει επανειλημμένως με τις δράσεις τους ότι η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος αποτελεί κόκκινη γραμμή για αυτούς. Ο υποψήφιος Δήμαρχος υπενθύμισε τους δικούς του αγώνες, αλλά και των μελών της παράταξής του για την προστασία του περιβάλλοντος. Τρανταχτά παραδείγματα είναι ο πολύχρονος αγώνας του Πέτρου Θανόπουλου για τα 124 στρέμματα δασικής έκτασης στο Πανόραμα, η παρεμπόδιση των Απολλωνίων Ακτών για ανέγερση 5 νυχτερινών κέντρων στη Β’ Πλαζ με αποτέλεσμα την κατάθεση αγωγής και μήνυσης με τις οποίες η εταιρία απαιτεί από τον κ. Κάσδαγλη πολλά εκατομμύρια ευρώ, η κατάληψη της πλαζ του πρώην κάμπινγκ και με αποτέλεσμα την απόδοσή της στο δήμο από την Περιφέρεια και το ΥΠΕΚΑ. Τέλος, ο κ. Κάσδαγλης επανέλαβε την δέσμευσή του για την «διατήρηση του χαρακτήρα της Βούλας ως κηπούπολη και ως περιοχή αποκλειστικής κατοικίας». Δεν θα αφήσει, τόνισε, τους καιροσκόπους και τα συμφέροντα να αλλάξουν αυτόν τον χαρακτήρα και να υποβαθμίσουν την περιοχή.

Κοινωνική Μέριμνα- Υγεία

Σημαντική προτεραιότητα για την παράταξη «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για Ποιότητα Ζωής» αποτελεί και η δημιουργία στο δήμο ενός κοινωνικού θύλακα προστασίας των κοινωνικά αδύνατων ομάδων. Τόνισε την ανάγκη διατήρησης του δημόσιου χαρακτήρα του Ασκληπιείου Νοσοκομείου και δεσμεύτηκε για την ίδρυση Δημοτικού Γηροκομείου.

Καθαριότητα- Ανακύκλωση

Επειδή «η καθαριότητα είναι ο καθρέπτης του πολιτισμού» μιας πόλης, ο κ. Κάσδαγλης υπογράμμισε την αναγκαιότητα της επέκτασης του προγράμματος της ανακύκλωσης και σε άλλα είδη πέραν των συσκευασιών και του χαρτιού, όπως στις ηλεκτρικές συσκευές και άλλα.

Ασφάλεια

Μέλημα του συνδυασμού είναι και η δημιουργία αίσθησης ασφάλειας στους κατοίκους της πόλης. Όσον αφορά τη δικαιοδοσία του δήμου, ο κ. Κάσδαγλης δεσμεύτηκε για ανάπτυξη σε κάθε γωνιά του δήμου φωτισμού και 24ωρη εποπτεία των κοινόχρηστων χώρων.

Δημοτική Συγκοινωνία

Ένας από τους βασικούς παράγοντες για την εξυπηρέτηση των καθημερινών αναγκών των κατοίκων είναι η ανάπτυξη της τοπικής συγκοινωνίας και η σύνδεσή της με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Μετρό και Τραμ).

Η εκδήλωση έκλεισε με τον Ανδρέα Κάσδαγλη να έχει στο πλευρό του την σύζυγό του Αναστασία και τον γιο του Μάνο, ευχαριστώντας τους για την αγάπη και την στήριξή τους κατά τη διάρκεια όλου του προεκλογικού αγώνα. Στη συνέχεια, κάλεσε στο βήμα τον Αντιδήμαρχο Βούλας Γεώργιο Σταμπέλο που έχει προ καιρού εκδηλώσει ανοιχτά την στήριξή του, με τον οποίο είχε θερμό εναγκαλισμό. Ακολούθησε η παρουσία όλων των υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων, ενώ ο κ. Κάσδαγλης ανέφερε ονομαστικά μόνο τους υποψηφίους της Βούλας. Από τη Βάρη προσφώνησε τον κ. Δ. Κυπριώτη.

2 σχόλια:

  1. Σιδερη γιατι μας το εκρυβες ρε αλανι οτι εισαι και τραγουδιαρης;

    http://indymediatrolls.blogspot.com/2010/11/blog-post_04.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAI TO ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ... ΚΕΡΑΣΜΑ!

    Η Μακαρθικια "ακροδεξιοφαγος" που διαγει τον περισσοτερο χρονο της στα ασφαλη σαλονια των βρυξελλων κυρια Κοππα,ευρωβουλευτης πασοκ,ξεσπαθωνει σημερα με αρθρο της στο φυλλο της εφημεριδος Εθνος κατα των ακροδεξιων ελληνων του παντελεημονα και του κεντρου των αθηνων.

    Τρομος στα κωμικα θεατρα των Αθηνων απο την γραφιαδικη επιθεση της διεθνολογου(και ποτε ελληνων-λογου) ελληνοφαγου Κοππα,με προεκλογικο αρθρο της,δειγμα του της δικης της αντιληψης (πασοκικου) πατριωτισμου,
    η κατα συρροην "ακροδεξιοφαγος" του κεντρου συσπειρωνει εν οψει εκλογων πατριωτες ρουμανους αθιγγανους,τις αρκουδες τους στις πλατειες,τουρκαλβανους στυλιτες,αραπαδες μετα της λινατσας τους,δενδριτες επιδοτουμενους ,μπουκαδορους ασιατες και λοιπους χρησιμους γραφικους του μεροκαματου στον εκλογικο αγωνα του πασοκ ισον πατριδα και ταμειον!

    Η δε κωμωδια φτανει στο αποκορυφωμα οταν κατηγορει για προφανεις προεκλογικους λογους τον Κακλαμανη οτι κανει πλατες στους ...ακροδεξιους και πρεπει να καταψηφιστει!Ποιον,τον Κακλαμανη του βιντεο αυτου εδω
    (http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/11/blog-post_636.html) !!!!

    Τρεμε δελφιναριο,τρεμε Ελλην του κεντρου,η "ακροδεξιοφαγα" φουστα της Κοππα θα σας στειλει στα Ευρωσοβιετικα Γκουλανγκ του Γκουανταναμο !!!

    Γελαει το πικραμενο χειλακι του φουκαρα ελληνα μαρτυρος ...

    Γελανε και τα ... εθνικιστικα τσιμεντα της πλατειας του παντελεημονα (βοηθεια μας, να αντεξουμε "ακροδεξιοφαγους" και λοιπες "δημοκρατικες" ελληνοφαγικες δυναμεις)

    Μαρι-λενα Κοππα

    Ο θηλυκος Πολ Ποτ των αυτιστικων σαλονιων ξαναχτυπα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive