Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΜΑΚΗΣ 30ΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ALTER. Ο ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑΣ - ΑΡΧΙΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!




Ένα κακό παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγες ώρες ο δημοσιογράφος ΜΑΚΗΣ 30ΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ για τον τηλεοπτικό σταθμό ALTER. Ο δημοσιογράφος, που τα τελευταία δύο τηλεοπτικά χρόνια είχε πιάσει πάτο, προκαλώντας πονοκέφαλο στην διοίκηση του σταθμού, από σήμερα βρίσκεται και επίσημα εκτός του πανελλαδικού τηλεοπτικού δικτύου.
Α
(Φωτο.Ο Αείμνηστος ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ αγορεύει κατά του δολοπλόκου -στο.. σκαμνί- Μάκη)
Η πτώση των νούμερών του ήρθε μετά την λήξη της συνεργασίας του με τον επί σειρά ετών ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ του ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ, ο οποίος στις 21 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΕΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ 17 ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ.

Ο ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΕΩΝ, όπως σήμερα περίτρανα αποδεικνύεται, τότε, ενάμιση χρόνο περίπου πριν δολοφονηθεί, αποχωρώντας από την συνεργασία, πήρε μαζί του και όλη την δημοσιογραφική του ομάδα, η οποία είχε για πολλά χρόνια στην κορυφή της θεαματικότητας τον ΤΑΡΖΑΝ. Έκτοτε άρχισε η φθίνουσα πορεία, για να φθάσουμε στην σημερινή εξευτελιστική για τον ΜΑΚΗ 30ΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ κατάληξη της λήξης συνεργασίας του με τον ALTER.
voliotaki

http://trikalagr.blogspot.com/2010/11/30-alter.html#ixzz16bYe7SQy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive