Επιβεβαιώνει η Νομαρχία Ανατολικής Αττικής την καταγγελία των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων της Παλλήνης για τον εντοπισμό για λεωφορείου μεταφοράς μαθητων με ρουμάνικες πινακίδες.
Αμέσως το θέμα συζητήθηκε εκτάκτως στην αρμόδια Νομαρχιακή Επιτροπή την Τρίτη 28/9/2010 και ομόφωνα αποφασίσθηκε να κληθεί σε απολογία ο ανάδοχος του έργου μεταφοράς του 6ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης προκειμένου στη συνέχεια να του επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις.
Ταυτόχρονα η αστυνομία ακολούθησε την αυτόφωρη διαδικασία και μετά από Εισαγγελική εντολή, συνεχίζεται από το Τμήμα Τροχαίας Αγ. Παρασκευής η προανάκριση για τα διαπραχθέντα αδικήματα.
Σημειώνουμε ότι πέραν των περιοδικών ελέγχων που διενεργούν τόσο οι Αστυνομικές Υπηρεσίες όσο και οι αρμόδιες Υπηρεσίες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ανατ. Αττικής αρμόδιοι για την επί καθημερινής βάσεως επίβλεψη της σωστής εκτέλεσης των σχετικών συμβάσεων μεταφοράς μαθητών είναι οι Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων οι οποίοι θα πρέπει να καταγγέλλουν κάθε παράβαση των συμβατικών όρων ώστε οι Υπηρεσίες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης να επιβάλλουν άμεσα τις αντίστοιχες κυρώσεις".
http://e-aftodioikisi.gr/default.aspx?pageid=3536
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.