Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ; Στον εισαγγελέα τρεις Αφγανοί για τα επεισόδια στον Αγιο Παντελεήμονα

Τρεις Αφγανοί 18,22 και 23 ετών οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα ως δράστες του νέου επεισοδίου που σημειώθηκε χθες στις 9 το βράδυ, στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα και κατά το οποίο τραυματίστηκαν δυο Ελληνες και ένας ανήλικος Αλβανός.

Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία... το επεισόδιο σημειώθηκε όταν περίπου έξι - εφτά Αφγανοί επιτέθηκαν σε δεκατριάχρονο Αλβανό που καθόταν στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα και τον τραυμάτισαν στα δάχτυλα με σπασμένο μπουκάλι.

Δύο Ελληνες 19 και 24 ετών, ενεπλάκησαν στον καυγά για να βοηθήσουν τον Αλβανό, αλλά οι Αφγανοί τους τραυμάτισαν με μαχαίρι και το μπουκάλι τον έναν στο μηρό και τον άλλον στην κοιλιά. Και οι δύο διακομίστηκαν στο νοσοκομείο όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν.

Στη συνέχεια, κατέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, όπου υπέβαλαν μηνύσεις και μετά από αναζητήσεις συνελήφθησαν οι τρεις Αφγανοί τους οποίους αναγνώρισαν και γι'αυτό οδηγούνται στον εισαγγελέα.

Το περιστατικό αυτό είναι το δεύτερο μέσα σε δύο μέρες αφού και προχθές το βράδυ, σημειώθηκε επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών και Ελλήνων, γι'αυτό και στην περιοχή επικρατεί ένταση και αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται συνεχώς σε επιφυλακή για να μην υπάρξει συνέχεια.

Ωστόσο, σήμερα τα ξημερώματα άγνωστοι πέταξαν τρεις βόμβες μολότοφ σε καφενείο ιδιοκτησίας Αφγανού στην οδό Αριστομένους 23 στην ίδια περιοχή, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές.

Η εμπρηστική επίθεση αποδίδεται από την αστυνομία, στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών στον Αγιο Παντελεήμονα.

Επίσης, λίγο μετά το χθεσινό επεισόδιο περίπου 70 Ελληνες πραγματοποίησαν πορεία από την πλατεία Αγίου Παντελεήμονα στο αστυνομικό τμήμα, ζητώντας να φύγουν οι αλλοδαποί από την περιοχή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive