Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ :Ιθαγένεια στους Έλληνες των Σκοπίων;


Και παλαιότερα είχαμε αναφερθεί στους Έλληνες των Σκοπίων, που παρά τις αντίξοες συνθήκες και έχοντας απέναντί τους, τους σκοπιανούς εθνικιστές την αδιαφορία του ελληνικού κράτους, συνεχίζουν να μένουν πιστοί στις ρίζες τους και τα πιστεύω τους.
Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ και υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ.Κυριάκος Βελόπουλος, κατέθεσε μια ενδιαφέρουσα ερώτηση με την οποία ζητάει να πληροφορηθεί εάν η Ελλάδα προτίθεται να παραχωρήσει υπηκοότητα και διαβατήριο, σε Έλληνες των Σκοπίων που επανειλημμένα έχουν καταθέσει γραπτό αίτημα.
Ο κ.Βελόπουλος αναφέρεται στις περιπτώσεις της κυρίας Κατερίνας Βίδα (δασκάλας στο Πρίλεπ), του κ.Θανάση Στεργίου (δασκάλου στο Μοναστήρι) και του κ.Γιώργου Πίλη (δικηγόρου στο Μοναστήρι και πρώτου πρόεδρου του συλλόγου «ΠΕΛΑΓΟΝΙΑ»).





















taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive