Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Βαλλιανάτος - Κικίλιας

Με αφορμή το πιο κάτω βίντεο:

Το οποίο γράφει:

«Πήραμε το βίντεο από τό χθεσινοβραδυνό (Πέμπτη 16 Σεπτέμβρη 2010) «Αποκαλυπτικό Δελτίο» του Γιάννη Παπαγιάννη στο κανάλι «Extra». Όπου βγαίνει ξαφνικά στο τηλέφωνο ο Αρχικίναιδος Γρηγόρης Βαλλιανάτος καιομολογεί πως ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της Νέας Δημοκρατίας, Βασιλάκης Κικίλιας, τον προσέλαβε σαν έμμισθο επικοινωνιολόγο για τον εκλογικό αγώνα! Θυμίζουμε πως η 54χρονη πουστάρα ο Βαλλιανάτος είναι λάτρης των Λαθρομεταναστών και των Σκοπιανών...»

Εκδόθηκε το παρακάτω Δελτίο Τύπου από τον Κικίλια:
«
Αττική,17/09/2010
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από την αρχή της προεκλογικής καμπάνιας, ο κ. Κικίλιας έχει βρεθεί και έχει συζητήσει με πολύ κόσμο. Ο κ. Γρηγόρης Βαλλιανάτος δεν είχε, ούτε έχει καμία σχέση με το συνδυασμό. »
------------------------

Η διάψευση του Κικίλια έχει 2 σκέλη:
- "
Από την αρχή της προεκλογικής καμπάνιας, ο κ. Κικίλιας έχει βρεθεί και έχει συζητήσει με πολύ κόσμο." ... Αυτό πρακτικώς σημαίνει έμμεση αποδοχή πως έχει συναντηθεί και έχει συζητήσει και με τον Βαλλιανάτο, ο οποίος είναι ένας από τους πολλούς. Διαφορετικά, δεν υπήρχε λόγος να μπει αυτή η αόριστη φράση σε μια λακωνική δήλωση - αφού όλοι πριν τις εκλογές βρίσκονται και συζητάνε με πολύ κόσμο.

- "
Ο κ. Γρηγόρης Βαλλιανάτος δεν είχε, ούτε έχει καμία σχέση με το συνδυασμό", από αυτό είναι ξεκάθαρο πως ο Βαλιανάτος δεν εμπλέκεται στην επικοινωνιακή τακτική του Κικίλια.... Αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ. Μόνο για τον "συνδυασμό"!...

Όντως, εδώ γεννάται το ερώτημα, 
γιατί ο κ. Κικίλας "προσωποποίησε" το θέμα στο συνδυασμό, και δεν αρνήθηκε γενικώς οποιαδήποτε συνεργασία/σχέση μεταξύ αυτού και του Βαλλιανάτου;

Δυστυχώς η απάντηση του Κικίλια, που διαψεύδει οποιαδήποτε συνεργασία στον τωρινό συνδυασμό του, 
αφήνει σαφή υπονοούμενα για πιθανές άλλες συνεργασίες εκτός αυτού του συνδυασμού.

Ίσως όντως ο Παπαγιάννης να είχε σωστή πληροφορία για συνεργασία Κικίλια/Βαλιανάτου. Ο τίτλος λέει ξεκάθαρα στο βίντεο "
Επικοινωνιολόγος του Κικίλια..." όχι "Επικοινωνιολόγος του Συνδυασμού του Κικίλια..." ....Νομίζω, αν θέλουμε να μην υπάρχουν υπονοούμενα, ο Κικίλιας πρέπει να απαντήσει ξεκάθαρα, αν αυτός ο ίδιος είχε ή όχι με τον Βαλλιανάτο οποιαδήποτε σχέση συνεργασίας.

Εδώ θα κρατήσω ένα σχόλιο από έναν facebook-φιλό, το οποίο το είδα και στο 
Σκεφτόμαστε Ελληνικά:
«
Άποψή μου είναι ότι αποφασίσαν στην Συγγρού (...πλέον & όχι Ρηγίλλης, χαχα) να αντικαταστήσουν τον Β.Κικίλια. Βλέποντας τις δημοσκοπήσεις, Κικίλιας vs Άδωνις να είναι ντέρμπυ, & επειδή σίγουρα ο άλλος υποψήφιος στο β' γύρο θα είναι είτε ο Σγουρός, είτε ο Δημαράς, δεν θα πάρουν το ρίσκο να συνεχίσουν με τον Κικίλια.
Προφανώς επειδή δεν μπορεί να άρει την υποψηφιότητα Κικίλια δίχως κάποιο λόγο, διότι έτσι θα φανεί το άστοχο της επιλογής του Αντώνη (& η καζούρα προμηνύεται μεγάλη μετά απ'τους άλλους), θεωρώ πως το παραπάνω δημοσίευμα είναι φτιαχτό απ'την Συγγρού & τον Σαμαρά, προκειμένου είτε να τον "παραιτήσουν", τον Κικίλια, ή να τον διώξουν με απόφαση απ'τα κεντρικά.
Ο χρόνος θα δείξει αν λέω μπαρούφα ή το αυτονόητο...!

....Δ.Α»
------------------------

Βέβαια εκεί θα πρέπει και να σκεφτούμε και κατά πόσο είναι "μεμπτό" το να επιλέγουμε τους συνεργάτες μας στη δουλειά, βάση των πολιτικών τους επιλογών....

Εγώ για παράδειγμα, στηρίζω ΛΑ.Ο.Σ... Αν μεθαύριο πάω σε έναν ΠΑΣΟΚο για μια καθαρή συνεργασία για κάποια δουλειά, θεωρείτε πως είναι πρέπον αυτός να αρνηθεί την συνεργασία μόνο και μόνο επειδή θα ξέρει πως είμαι ΛΑ.Ο.Σ; Αυτό δεν θα ήταν... ανήθικο;

Κι όμως, από τις αντιδράσεις όλων γίνεται απόλυτα κατανοητό, πως αυτή η "ανήθικη" συμπεριφορά, είναι... η ρεαλιστική και ηθική συμπεριφορά για τον κόσμο. Ο καθένας που ανήκει σε μια ομάδα, κατηγορείται άμεσα ή έμμεσα από την ομάδα του, για οποιαδήποτε είδος συνεργασίας με άτομο που δεν ανήκει σε αυτή την ομάδα - αν αυτό το άτομο ανήκει σε άλλη ομάδα η οποία θεωρείται "εχθρική" ή καλύτερα "ανεπιθύμητη"...

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος, του γιατί η "πολυπολιτισμικότητα" μόνο κακό μπορεί να προκαλέσει, αν εγκαθιδρυθεί (με την βία ή όχι) σε έναν κόσμο όπου υπάρχουν "έχθρες" ή "ανεπιθύμητες ομάδες". Σε έναν κόσμο σαν τον δικό μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive