Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Θα αφυπνισθεί επιτέλους ο Ελληνικός λαός;

Θα συνεχίζουμε να ψηφίζουμε αυτούς που πρόδωσαν το έθνος μας;Η Ελλάδα σήμερα μπορούμε να πούμε πως βρίσκεται στο σημείο 0. Ίσως για πολλούς έχει πλέον βυθιστεί αυτός ο τόπος καθώς ελπίδα δεν φαίνεται να προσφέρεται από πουθενά. Η αλήθεια είναι πως όσο συνεχίζουμε ως λαός να βυθιζόμαστε στον βαθύ ύπνο στον οποίο μας έχουν ωθήσει οι πολιτικοί μας ταγοί, τα πράγματα δεν είναι δυνατόν να αλλάξουν.
Ως πότε Έλληνες θα ανέχεστε αυτούς τους ανθρώπους, που εσείς οι ίδιοι ψηφίζετε ξανά και ξανά, να ξεπωλούν κάθε κομμάτι της πατρίδας μας, χωρίς να σας ρωτούν; Ως πότε Έλληνες θα ανέχεστε αυτοί οι άνθρωποι, που βρίσκονται στις θέσεις αυτές για να σας υπηρετούν, να σας χτυπούν αλύπητα με σκοπό την ισοπέδωση σας; Μέχρι πότε θα ανέχεστε νακαταστρέφουν το μέλλον της πατρίδος μας και των παιδιών μας;
Read more...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive