Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Αχ βρε Μιλτιάδη... Της Ζένιας Πολυδώρου

ΤΙ ΚΙΤΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!

Αχ βρε Μιλτιάδη, βρε Μιλτιάδη, ξύλο που θα το φας.Μέσα στης Γλυφάδας τα δρομάκια, την καρδιά μου γιατί χαλάς;... Γιατί βρε αγόρι μου όμορφο και γλυκό κάνεις τέτοια επικοινωνιακά λάθη, τόσο τραβηγμένα;! O αδελφός σου, που έχει μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες εταιρίες επικοινωνίας(V+Ο), δεν σε συμβουλεύει;! Δεν νουθετεί τα...
 παιδάκια που έχεις στο γραφείο σου και χειρίζονται τα "νέα μέσα" και δεν εποπτεύει τον χώρο που στεγάζεται το πολιτικό σου γραφείο; Τι να πω ρε καμάρι μου καλό;! Γιατί τέτοια προχειρότητα και τέτοιες "πατάτες";
Για το καρακίτς του γραφείου σου εγώ δεν έχω να πω κάτι αν εσένα σου πάει. Αλλά, πραγματικά σου αρέσει αυτή η άθλια γύφτικη τέντα και οι πλαστικούρες καρέκλες, με τον ψεύτικο χλοροτάπητα του γκαζόν φόρα παρτίδα;! Λες και επισκέπτομαι εξευγενισμό τσαντίρι στην Γιάννουλη Λάρισας ή πιλοτή φτιαγμένη για να ψήσουμε τα αρνιά το Πάσχα.
Είναι δυνατόν όμως να παρκάρουν έξω από το γραφείο σου, σε περιόδους κρίσεις και με τόσα να έχουν ειπωθεί γι' αυτά, υπερπολυτελή porsche cayenne;! Αλήθεια δικό σου είναι αυτό το μαύρο που έβγαλες στη φωτογραφία και ανήρτησες στο facebook;! To βρήκα τί δώρο θέλω για να σε ψηφίσουμε κι εγώ και οι φίλες μου (ξέρεις όλες οι θεές που σου γνώρισα στο prive του Island, τον Ιούλη). Ένα porsche cayenne ροζ, με πληρωμένες τις βενζίνες και τα services για όσο κρατήσει η οικονομική κρίση! Οκ;!
Άσε που κάθισα και διάβασα τα βιογραφικά των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού σου(http://www.mvarvitsiotis.gr/default.asp?siteID=1&pageid=2&tablepageid=3&langid=1&entryid=776) και έφρυξα! Είναι όλοι τους νεόπλουτοι, γεννημένοι εκτός Γλυφάδας, μεγαλωμένη εκτός Γλυφάδας που στη Γλυφάδα απλώς πήραν σπίτι κατά την περίοδο του νέου κύματος του καταστροφικού νεοπλουτισμού ή άνοιξαν γραφείο και καλά για να έχουν διέξοδο την θάλασσα. Μ' αυτούς, έγινε η πόλη το απόλυτο χωριό που το βλέπεις στις περιοδείες σου φαντάζομαι!
Στην ίδια, επίσης, φωτογραφία που παραθέτω πιο κάτω συγνώμη αλλά η αφίσα που έχεις κρεμάσει και προσπαθείς να καμουφλάρεις με κισσό, δεν είναι παράνομη;!
Έλα πρόσεξε λίγο! Για το καλό σου και για το καλό των μαγαζιών νυχτερινής διασκέδασης στην πόλη. Αλήθεια σε ποιό απ' όλα θα κάνεις κανένα καλό παρτάκι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive