Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ.

ΣΑΒΒΑΤΟ:
Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής & Βουλευτής Β’ Αθηνών Σπυρίδων - Άδωνις Γεωργιάδης θα παραστεί το Σάββατο στις 11 Νοεμβρίου 2010, στο πλαίσιο ημερίδας της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών, για την 55η επέτειο των Σεπτεμβριανών 6-7/9/1955 στις 09:30 στο LEDRA MARRIOTT με θέμα «Οι απελάσεις των Ελλήνων υπηκόων 1964-65: Πράξη εκπατρισμού του Ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης από το Τουρκικό Κράτος» . 

ΚΥΡΙΑΚΗ:
Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής & Βουλευτής Β’ Αθηνών Σπυρίδων - Άδωνις Γεωργιάδης θα παραστεί την Κυριακή στις 12 Νοεμβρίου 2010, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Νέας Ιωνίας «Ιωνικές Μέρες Πολιτισμού & Παράδοσης», στην Επιμνημόσυνη Δέηση που θα τελεσθεί στον Ι. Ναό Αγ. Γεωργίου και στην κατάθεση στεφάνων που θα ακολουθήσει.

ΔΕΥΤΕΡΑ:
Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής & Βουλευτής Β’ Αθηνών Σπυρίδων - Άδωνις Γεωργιάδης θα παραστεί μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη & Βουλευτή Α’ Αθηνών Θάνο Πλεύρη τη Δευτέρα στις 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:30, στο  Λύκειο Παπάγου, στον αγιασμό που θα τελεσθεί για το νέο σχολικό έτος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive