Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

«Ισχυρή η ελληνοτουρκική φιλία» ΚΑΙ 4 παραβιάσεις ΣΗΜΕΡΑ ! του Ελληνικού FIR απο τούρκικα οπλισμένα αεροπλάνα. Ρε, ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;


Μηνύματα αγάπης και φιλίας απηύθυναν ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας και ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου σε δηλώσεις που έκαναν στο ημίχρονο του αγώνα μπάσκετ μεταξύ των εθνικών ομάδων Ελλάδας και Τουρκίας.

Ο κ. Δρούτσας ευχαρίστησε για την πρόσκληση του τούρκου υπουργού για να παρακολουθήσουν μαζί τον αγώνα και τόνισε ότι «είναι μία ακόμη απόδειξη των φιλικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών και του τι μπορούν να επιτύχουν εργαζόμενοι από κοινού».

Αναφερόμενος στον αγώνα ο Δρούτσας είπε ότι «είναι ένα πολύ ενθουσιώδες παιχνίδι» και πως «η Ελλάδα και η Τουρκία μπορούν να είναι περήφανες για το επίπεδο των ομάδων τους».

Ο κ. Δρούτσας ευχήθηκε στις δύο ομάδες «το καλύτερο δυνατό και να παίξουν και πάλι μεταξύ τους στην τελική φάση του πρωταθλήματος».

Από την πλευρά του ο Νταβούτογλου είπε σχετικά με τον αγώνα ότι «επικρατεί μια φιλική και ενθουσιώδης ατμόσφαιρα που αποδεικνύει τη φιλία μεταξύ των δύο χωρών». Και ο τούρκος υπουργός εξέφρασε την ευχή να ξανασυναντηθούν οι δύο εθνικές ομάδες στην τελική φάση και όπως είπε, «αυτό να είναι επιτυχία της φιλίας μεταξύ των χωρών μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive