Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΡΤΕ ΚΟΣΜΕ. ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ. ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΤΟ 100% του ΚΑΖΙΝΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΟΣΟ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ. 7,5εκ ΕΥΡΩ!! ΠΩ ! ΠΩ !ΜΑΣΕΣ !!


Στο πλαίσιο ιδιωτικοποίησης που αποφασίστηκε από τη Διυπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων, υπογράφτηκε σήμερα, 30 Αυγούστου 2010, η σύμβαση μεταβίβασης του συνόλου (100%) των μετοχών που κατείχε η ΕΤΑ ΑΕ στην εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΖΙΝΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΑΕ».

Το μετοχικό κεφάλαιο της πωληθείσας εταιρείας ανέρχεται σε €2.746.437,99, διαιρούμενο σε 467.877 ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας €5,87 η κάθε μία.
Με τη μεταβίβαση των μετοχών στην εταιρεία «V & T CORFU ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΖΙΝΟ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», στο μετοχικό κεφάλαιο της οποίας μετέχουν κατά 50% η καθεμιά, οι εταιρείες Vivere και Theros International Inc., το ελληνικό δημόσιο πραγματοποίησε έσοδο ύψους €7.650.000, τίμημα το οποίο καταβλήθηκε εξ΄ολοκλήρου σήμερα από την αγοράστρια, με την υπογραφή της σύμβασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive