Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Στην κόψη του ξυραφιού ο ΛΑΟΣ με τον Κακλαμάνη...


Το παρασκήνιο της επιστολής του Γ.Καρατζαφέρη. Οξύνονται οι εσωκομματικές πιέσεις για αυτόνομη κάθοδο

ΜΟΝΟ ΣΤΟ PRESS-GR

Καμιά επίσημη αντίδραση δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής στην αποκάλυψη που έκανε ο Λυκούργος Σκαμνιώτης και το Press-gr (διαβάστε εδώ) για το "τελεσίγραφο" του Γ. Καρατζαφέρη στον Ν. Κακλαμάνη για το δήμο της Αθήνας.
Στο παρασκήνιο
πάντως σημειώνονται ήδη διάφορες διεργασίες και επιβεβαιώνεται ότι...
 υπάρχει θέμα επανεξέτασης της στάσης του ΛΑΟΣ απέναντι στον νυν δήμαρχο. Αυτή τη στιγμή οι σχέσεις των δύο πλευρών βρίσκονται στην κόψη των ξυραφιού.
Οι νεότερες πληροφορίες
αναφέρουν ότι ο κ. Καρατζαφέρης δέχεται έντονες πιέσεις από το εσωτερικό του κόμματός του για αυτόνομη κάθοδο σε κρίσιμες περιοχές, μεταξύ των οποίων και ο μεγαλύτερος δήμος της χώρας. Και αυτό είναι το παρασκήνιο της αιχμηρής επιστολής που έστειλε, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Λ. Σκαμνιώτη, στον δήμαρχο Αθηναίων και στην οποία καυτηριάζει το γεγονός ότι ενώ ο ΛΑΟΣ έχει εκφράσει την πρόθεση να τον στηρίξει, δεν έχει υπάρξει ανταπόκριση από πλευράς του ούτε πρωτοβουλία για την απο κοινού διατύπωση του προεκλογικού προγράμματος, τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου και την αποσαφήνιση των θέσεων για κρίσιμα θέματα όπως των λαθρομεταναστών. Και αφήνει να εννοηθεί ότι αν συνεχιστεί αυτή η στάση, ο ΛΑΟΣ μπορεί και να επανεξετάσει το θέμα της υποστήριξης προς την υποψηφιότητα του κ. Κακλαμάνη.
Επίσης οι πληροφορίες
αναφέρουν ότι έχουν γίνει και ανεπίσημες κρούσεις σε εν ενεργεία δημοτικό σύμβουλο για να συνταχθεί με τον ΛΑΟΣ.
Αναμένονται σίγουρα εξελίξεις.
O Αυτοδιοικητικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive