Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Δικαίωση για την Adriatic Lines. Απόφαση του Δικαστηρίου Πειραιά κατά της ΠΝΟ

Δικαίωση για την εταιρία Adriatic Lines από το Δικαστήριο Πειραιά που έκρινε ότι η συνδικαλιστική δράση της ΠΝΟ κατά των δύο πλοίων της εταιρίας στην Κόρινθο ήταν παράνομη. Ταυτόχρονα, όμως, το δικαστήριο απαγορεύει οποιοδήποτε μελλοντικό μπλόκο των ναυτεργατών σε οποιοδήποτε άλλο λιμάνι της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι από την πρώτη στιγμή η εταιρία είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα, καθώς – όπως αναφέρει - η ζημιά που έχει υποστεί είναι πολύ μεγάλη. Το πολυήμερο μπλόκο των Ropax 1 και 2 στην Κόρινθο είχε ως συνέπεια η εταιρεία να χάσει μεγάλη μερίδα πελατών, ενώ για τις 20 ημέρες που τα πλοία της άρχισαν και πάλι να εκτελούν το δρομολόγιο Κόρινθος – Ηγουμενίτσα - Ραβέννα να καλύπτει μόλις το 20% του λειτουργικού κόστους.

Εδώ και λίγες ημέρες η Adriatic Lines έχει αναστείλει προσωρινά τα δρομολόγια και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει οριστικά από τη γραμμή είναι πολύ πιθανό. Βέβαιη, όμως, πρέπει να θωρείται τώρα η κατάθεση αγωγών τόσο κατά της ΠΝΟ, όσο και κατά του δημοσίου για διαφυγόντα κέρδη και για οικονομική ζημία, αφού σύμφωνα με τους νομικούς εκπροσώπους της εταιρείας, η εμπορική γραμμή για την εταιρεία έχει καταστραφεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive