Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

ΚΑΥΤΟ 5ΘΗΜΕΡΟ !Στους 39 και τοπικά 40 βαθμούς ο υδράργυρος από σήμερα Σάββατο, μέχρι ΚΑΙ την Τετάρτη !

Αθήνα
Άνοδο θα παρουσιάσει η θερμοκρασία από το Σάββατο, με αποτέλεσμα το Σαββατοκύριακο του Δεκαπενταύγουστου ο υδράργυρος να φτάσει κατά τόπους στους 40 βαθμούς Κελσίου.

Η ζέστη θα συνεχιστεί μέχρι και τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, ενώ θα είναι περισσότερο αισθητή την Τρίτη και την Τετάρτη στα ανατολικά καθώς θα εξασθενήσουν σημαντικά οι βόρειοι άνεμοι.

O Δήμος Αθηναίων ανακοίνωσε ότι, λόγω των αναμενόμενων υψηλών θερμοκρασιών, το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων θα παραμείνει ανοιχτό όλες τις ημέρες -και ανήμερα της Παναγίας, 15 Αυγούστου, ενώ ανοιχτή θα παραμείνει και η Κοινωνική Υπηρεσία για την υποδοχή περιστατικών.

Το Σαββατοκύριακο, στα ηπειρωτικά της χώρας η θερμοκρασία θα φτάσει στους 39 και κατά τόπους στους 40 βαθμούς Κελσίου. Τις απογευματινές ώρες ίσως εκδηλωθούν τοπικές νεφώσεις. Στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι άνεμοι έως 6 μποφόρ.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα γενικά αίθριος και ζεστός και η θερμοκρασία στην ηπειρωτική χώρα θα φτάσει τους 39 και κατά τόπους τους 40 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο ως 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένιση.

Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία την Τετάρτη, αλλά μόνο στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Στις υπόλοιπες περιοχές ο υδράργυρος θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive