Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ : ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ !!!! 2 .608.000 εκ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ !!!

2 .608.000  ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ !!!  στην περιφερεια  ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΔΕΙΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!  ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΓΙΑ ΡΙΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ !!

Την έντονη αντίδραση της Νομαρχίας Τρικάλων, προκαλούν τα στοιχεία με τις ημέρες κίνησης των υπαλλήλων της Θεσσαλίας, καθώς φαίνεται να υπάρχει «ρίξιμο» των υπαλλήλων της Νομαρχίας Τρικάλων στον καταμερισμό των χρημάτων από τα οδοιπορικά. ΦΩΤΟ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΤΡΙΚΑΛΛΩΝ ΔΙΝΕΙ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ)

Ο αρμόδιος Αντινομάρχης Αχιλλέας Αλεξίου σε δηλώσεις του, έκανε λόγο για «επιλεκτική κατανομή» υπέρ της Λάρισας σε βάρος των άλλων Θεσσαλικών Νομών καθώς όπως προκύπτει από τα στοιχεία, δίνονται για τον Νομό Λάρισας 4.100 ημέρες μετακίνησης, 3.130 δίνονται για τον Νομό Μαγνησίας, 3.055 για τον Νομό Καρδίτσας και 2.155 για τον Νομό Τρικάλων.
Τα αντίστοιχα ποσά είναι 855.590 ευρώ για τον Νομό Λάρισας, 490.000 ευρώ για τον Νομό Μαγνησίας, 801.625 ευρώ για τον Νομό Καρδίτσας και 450.000 ευρώ για τον Νομό Τρικάλων.

Ο κ. Αλεξίου, έδωσε στην δημοσιότητα και ενδεικτικά στοιχεία ανά Υπηρεσία Νομαρχιών όπου μεταξύ άλλων αίσθηση προκαλούν οι .μηδέν ημέρες κίνησης για την Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών της Νομαρχίας Μαγνησίας και οι επίσης .μηδέν ημέρες κίνησης για τον οδηγό του Νομάρχη Μαγνησίας, όταν οι αντίστοιχοι οδηγοί του Νομάρχη Λάρισας πήραν 60 μέρες κίνησης, του Νομάρχη Καρδίτσας 50 και του Νομάρχη Τρικάλων 20.

Τεράστιες αποκλίσεις οδοιπορικών, υπάρχουν στις Υπηρεσίες Διεύθυνσης Εγγείων Βελτιώσεων με 660 μέρες για τον Νομό Λάρισας, 450 για τον Νομό Καρδίτσας, 185 για τον Νομό Μαγνησίας και 290 για τον Νομό Τρικάλων.


Επίσης στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, η Νομαρχία Λάρισας παίρνει 800 ημέρες, η Νομαρχία Μαγνησίας 660, η Νομαρχία Καρδίτσας 230 και η Νομαρχία Τρικάλων 185.

ρεπορταζ trikalanews.gr/

σχολια ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ  Αναρτήθηκε από Βετεράνος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive