Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Σε 1,5 χρόνο με αναστολή καταδικάστηκε ο τηλεπαρουσιαστής Π.Τόκος

Εκτός από νούμερο είναι και ανώμαλος ο κύριος ΣΤΟΚΟΣ. Και έχει και το θράσος να μιλά για στιγμιαίο λάθος ο εμετικός.

O cult τηλεπαρουσιαστής Παναγιώτης Τόκος συνελήφθη με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου.
Όλα ξεκίνησαν έπειτα από καταγγελία μητέρας 17χρονου στις αρχές, ότι ο cult τηλεπαρουσιαστής Παναγιώτης Τόκος ασελγούσε σε βάρος του γιου της και άλλων παιδιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος παρουσιαστής είχε μεταβεί στο γηπεδάκι ποδοσφαίρου στη Μαλακωπή Θεσσαλονίκης. Εκεί έβαλε τα παιδιά που ήταν ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, να φωτογραφίζονται ημίγυμνα στο γήπεδο.
Όπως κατήγγειλε ο 17χρονος νεαρός, όλα ξεκίνησαν όταν ο 50χρονος Παναγιώτης Τόκος είχε πάει σε γηπεδάκι ποδοσφαίρου στη Μαλακωπή Θεσσαλονίκης και ζήτησε να φωτογραφίσει ημίγυμνους τους νεαρούς ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές για τις ανάγκες ρεπορτάζ που θα φιλοξενούσε σε εφημερίδα που εκδίδει. Σύμφωνα με τον 17χρονο από την Αρμενία, ο παρουσιαστής παρενόχλησε σεξουαλικά....
τον ίδιο και άλλα παιδιά, πιάνοντας τους τα γεννητικά όργανα.
Ο παρουσιαστής Παναγιώτης Τόκος συνελήφθη απο την αστυνομία και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Θεσσαλονίκης. Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επέβαλε στον Παναγιώτη Τόκο ποινή φυλάκισης ενός έτους και έξι μηνών, με 3ετή αναστολή για σεξουαλική παρενόχληση 17χρονου.
Ο 50χρονος κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για τις πράξεις της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και της πρόσκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.
O Παναγιώτης Τόκος έγινε γνωστός από τις εκπομπές του Θέμου Αναστασιάδη για.. ταξιδιωτικά ρεπορτάζ σε κλαμπ και παραλίες. Γνωστές ατάκες του ο.. «πιπινοκυνηγός» και φυσικά το «αγγίζει την τελειότητα».
Το επίμαχο περιστατικό περιέγραψε στο δικαστήριο αυτόπτης μάρτυρας που ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές και συνέλαβαν το δράστη.
«Χάιδευε τα γεννητικά όργανα και τα οπίσθια του παιδιού και φιλούσε το λαιμό του». «Ήταν λάθος της στιγμής, ζητάω συγγνώμη», είπε ο Παναγιώτης Τόκος, ο οποίος υπέπεσε σε αντιφάσεις κατά την απολογία του. Μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου, ο Παναγιώτης Τόκος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.
Υ.Γ.Γιατί ελεύθερος κε εισαγγελέα μου;
Επιτέλους θα αλλάξει αυτός ο νόμος στην Ελλάδα που αφήνει ελεύθερους όλους τους ανώμαλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive