Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Φενέρμπαχτσε - ΠΑΟΚ (1-0), πρόκριση στους ομίλους για Άρη και ΑΕΚ


Μεγάλη βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη
Μεγάλη βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη
Σε εξέλιξη βρίσκεται η αναμέτρηση του «Σουκρού Σαράτσογλου» ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τον ΠΑΟΚ (1-0) με τους Θεσσαλονικείς να είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που περιμένει «εισιτήριο» για τους ομίλους του Europa League.

Εκεί βρίσκονται ήδη, ο Άρης που έφυγε με το
1-1 από τη Βιέννη κόντρα στην Αούστρια, αλλά και η ΑΕΚ που... λαχτάρησε, αλλά προκρίθηκε με το 1-1 κόντρα στη Νταντί Γιουνάιτεντ.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΠΑΟΚ 1-0


Ο αγώνας ξεκίνησε...


2' Ο Νιάνγκ απέφυγε Κοντρέρας και Μαλεζά μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, αλλά από πλεονεκτική θέση σούταρε άουτ!


6' Κίτρινη στον Μπουσαϊντί


8' Φάση για τη Φενέρ στα καρέ του ΠΑΟΚ, όταν ο Νιάνγκ κατάφερε να πάρει την κεφαλιά και να στείλει τη μπάλα λίγο άουτ.


13' Μακρινό σουτ του Βιεϊρίνια, ο Βολκάν έπεσε και μπλόκαρε στην αριστερή γωνία του.


24' Καλή στιγμή για τη Φενέρμπαχτσε, όταν ο Στοχ από τα όρια της περιοχής και αριστερά έκανε μια «λόμπα» και ανάγκασε τον Κρέσιτς σε εντυπωσιακή απόκρουση - κόρνερ.


29' Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, όταν ο Βιεϊρίνια στην κόντρα βρήκε τον Φωτάκη μέσα στην περιοχή και δεξιά, αυτός σούταρε στην κίνηση και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Βολκάν.


33' Αντεπίθεση για τον ΠΑΟΚ με τον Γκαρσία να βγάζει για τον Σαλπιγγίδη στα δεξιά, αυτός σούταρε από τα όρια της περιοχής, ο Βολκάν έπεσε και έδιωξε δύσκολα.


36' Σχόλιο:
Επεισόδια στις εξέδρες, όπου οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν έρθει σε απόσταση αναπνοής με τους Τούρκους και γίνεται... ανταλλαγή αντικειμένων! Μάλιστα έχουν ανάψει και καπνογόνα που πετάνε από τη μία άκρη στην άλλη!

50' ΓΚΟΛ 1-0:
Μακρινό σουτ του Εμρέ έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ, η μπάλα συρτά και δυνατά έφτασε στην εστία με τον Κρέσιτς να δείχνει ότι μπορεί να διώξει, αλλά τελικά δέχτηκε το γκολ!

51' Νέο σουτ από δεξιά με τον Τοπούζ, ο Κρέσιτς αυτή τη φορά έδιωξε σε κόρνερ.


55' Κίτρινη στον Τοπούζ


57' Λάθος του Κοντρέρας, ο οποίος άθελά του έστρωσε στον Άλεξ μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, αυτός σούταρε και ο Κρέσιτς έδιωξε σωτήρια.


59' Ο Γκιονούλ μπήκε στην περιοχή του ΠΑΟΚ από πλάγια δεξιά, δοκίμασε το σουτ, αλλά ο Κρέσιτς έδιωξε και πάλι.


62' Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, όταν ο Φιλομένο σούταρε από αριστερά μέσα στην περιοχή, ο Σάντος έδιωξε λίγο πριν τη γραμμή του τέρματος και ο επερχόμενος Σαλπιγγίδης σε άδειο τέρμα πλάσαρε άουτ!


65' Στην κόντρα η Φενέρμπαχτσε με τον Άλεξ, ο Βραζιλιάνος σούταρε έξω από την περιοχή και δεξιά, η μπάλα λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Κρέσιτς που φάνηκε πάντως να ελέγχει τη φάση.


68' Κίτρινη στον Μαλεζά


69' Σουτ του 'Αλεξ από καλή θέση, η μπάλα βρήκε στον Μαλεζά και βγήκε κόρνερ. Με την εκτέλεση του κόρνερ ο Βραζιλιάνος βρέθηκε ξανά σε θέση βολής, αλλά πρόλαβε και έδιωξε ο Κρέσιτς.


75' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ με τον Σνάουτσνερ στη θέση του Μπουσαϊντί


75' Αλλαγή για τη Φενέρμπαχτσε με τον Σεχίν στη θέση του Εμρέ


77' Τεράστια ευκαιρία του ΠΑΟΚ με τον Λίνο να βγάζει σέντρα από αριστερά, ο Σαλπιγγίδης «τσίμπησε» τη μπάλα προ του Βολκάν, ο Τούρκος πορτιέρο βρήκε τη μπάλα και έδιωξε σωτήρια, ενώ ο Μπίλιτσα έβγαλε σε κόρνερ.


78' Νέα καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ, όταν ο Μαλεζάς πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή της Φενέρ, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Βολκάν.


80' Μπάσιμο του Βιεϊρίνια από δεξιά, ο Πορτογάλος έκανε παράλληλη σέντρα, αλλά ενώ οι Τούρκοι αμυντικοί «τράκαραν» μεταξύ τους, δεν βρέθηκε παίκτης του ΠΑΟΚ να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.


82' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ με τον Μουσλίμοβιτς στη θέση του Φιλομένο


85' Ο Νιάνγκ τράβηξε τους αμυντικούς του ΠΑΟΚ στα δεξιά, έστρωσε μέσα στην περιοχή για τον Γκιονούλ, αυτός σούταρε διαγώνια, η μπάλα λίγο άουτ.


88' Κίτρινη στον Γκαρσία


Φενέρμπαχτσε (Κοτσαμάν):
Βολκάν, Λουγκάνο, Μπίλιτσα, Αντρέ Σαντός, Γκιονούλ, Κριστιάν, Στοχ, Εμρέ, Τοπούζ, Άλεξ, Νιανγκ.

ΠΑΟΚ (Δερμιτζάκης):
Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Λίνο, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Φωτάκης, Σορλέν, Γκαρσία, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Φιλομένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive