Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Αυτό το Σάββατο Η Press Time αποκαλύπτει


-Κεραυνοί του πρώην επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Γ. Σχοινιωτάκη: «Διεφθαρμένα τρωκτικά στην καρδιά του κράτους». Η επιστολή- «φωτιά» στους δικαστικούς, το δριμύ κατηγορώ του και οι αποκαλύψεις- καταπέλτης: Τι λέει για «υποκριτές και λαοπαίκτες» πολιτικούς, για τον Καραμανλή «που χάιδευε τη διαφθορά», τους διαπλεκόμενους δικαστικούς και τα κλεμμένα.

-Η «κρυφή» διάταξη για νέα σταδιακή αύξηση των ορίων ηλικίας. Η κυβέρνηση ετοιμάζει σύνταξη στα 70, με 45 χρόνια δουλειάς. Οι ρυθμίσεις που ψηφίστηκαν και οι αλλαγές. Τα κέρδη και οι ζημιές για την κυβέρνηση.

-Συνέντευξη του Αλέξη Μητρόπουλου: Ο εργασιακός μεσαίωνας που φέρνει το ασφαλιστικό.

-422 εκατομμύρια ευρώ για μίζες στο Δημόσιο δίνουν οι Έλληνες. «Αντιστέκονται οι εστίες διαφθοράς, αλλά θα τις εξαλείψουμε», λέει ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λ. Ρακιντζής. Ακόμη: Οκτώ βουλευτές ξορκίζουν τη διαφθορά μέσω της Press.

-Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί: Χάρισαν 340 τόνους αίματος σε πολυεθνική. Παιχνίδι δισεκατομμυρίων στην πλάτη των ασθενών, με φάρμακα που θα φτιάχνονταν απ’ αυτό. Η αμαρτωλή σύμβαση.

Press Time

Διαβάστε ακόμα από την πολιτική

-Απέσυρε ερώτηση στη Βουλή μετά από πιέσεις η Ελίζα Βόζενμπεργκ. Τι συνέβη και… το πήρε πίσω.

Press Time

Διαβάστε ακόμα:

-Τα μυστήρια και η βόμβα: Τι κρύβει η επίθεση της Μάνιας στο Χρυσοχοϊδη και τα περί «ανύπαρκτης» βόμβας. Ακόμα: Η τροχαία «συνέλαβε» στα Τέμπη τον υπουργό για υπερβολική ταχύτητα. «Σας… δοκίμαζα», τους είπε κι έφυγε.

-Και διπλωματικός πόλεμος για το… διάσημο χταπόδι Πολ. Πρωτόγνωρη γερμανοϊσπανική σύγκρουση για την «πρόβλεψη». Οι Γερμανοί θέλουν να το φάνε, παρεμβαίνει ο Θαπατέρο! Τι λένε οι άνθρωποι του ενυδρείου.

-Ο σκοτεινός κόσμος των πρακτόρων. Σάλος με τις διεθνείς αποκαλύψεις για κατασκοπεία. Ο «χορός» των μυστικών υπηρεσιών και στην Αθήνα.

-Μπαταχτσήδες με βίλες στη Μύκονο. Χρωστούν 6,7 εκατομμύρια ευρώ, αλλά ζουν σε… επαύλεις. Το «ντου» της εφορίας και πώς θα βγει στο σφυρί η περιουσία τους.

-Η «αμαρτωλή» Αλληλεγγύη της Εκκλησίας «βαφτίστηκε» Αποστολή. Πώς ο Ιερώνυμος ξόρκισε το σκάνδαλο της ΜΚΟ της Αρχιεπισκοπής, αλλάζοντάς της όνομα. Θα πληρώσει κανείς;

-Οι Γερμανοί… ξαναχτυπούν. Το νέο δημοσίευμα της Bild για το Χατζηγάκη και τα «ροζ τηλέφωνα» στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

SPORT

-Η ώρα της στέψης για το νικητή του σούπερ τελικού του Μουντιάλ, το ρεκόρ του Κασίγιας, οι πρώτες αποφάσεις του Σάντος στην Εθνική και ο πρόεδρος «Χάμερ» που θέλει ο Τζίγγερ για τον ΠΑΟ.

Press Time

Στα περίπτερα

Ο Τύπος έχει όνομα

Press Time

Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive