Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Τόλης Βοσκόπουλος: Τελικά ΔΕΝ βγήκαν σε πλειστηριασμό τα ακίνητά του.Αναβλήθηκε ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ. Τυχαίο ΚΑΙ ΑΥΤΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!

Η ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ θα κατέβει ΥΠΟΨΗΦΙΑ με το ΠΑΣΟΚ σαν ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ;;;.
Τόλης Βοσκόπουλος

ΔΕΝ βγήκαν τελικά σε δημόσιο πλειστηριασμό αρκετά από τα ακίνητα του Τόλη Βοσκόπουλου μετά το σκάνδαλο με το αστρονομικό ποσό των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ που χρωστάει στην εφορία. Σύμφωνα με πληροφορίες η αρμόδια ΔΟΥ του έχει ήδη εγγράψει πέντε υποθήκες σε ακίνητά του, ενώ αναμένεται να βγουν στο σφυρί ακόμα περισσότερα ακίνητα ώστε να εξοφληθεί το σύνολο των χρεών του τραγουδιστή. Σε πρώτη φάση, ο πλειστηριασμός αφορούσε το ποσό των 3,5 περίπου εκατομμυρίων ευρώ, αφού τα υπόλοιπα χρήματα είναι από προσαυξήσεις, οι οποίες δεν έχουν ακόμα επιδικαστεί. Παρ' όλα αυτά, το υπουργείο Οικονομικών δεν επιβεβαιώνει πως έχουν ακόμα ξεκινήσει οι πλειστηριασμοί των ακινήτων, καθώς μέχρι σήμερα εκκρεμούσε η προσφυγή του τραγουδιστή στη Δικαιοσύνη, και αναμενόταν η εξάντληση των τυχόν προθεσμιών, παρά το γεγονός ότι σήμερα που ήταν η ημέρα του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ αυτός ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΟΡΙΣΤΟΝ!!

Σημ. Η ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ θα κατέβει ΥΠΟΨΗΦΙΑ με το ΠΑΣΟΚ σαν ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ. Τότε ΓΙΑΤΙ μην ΠΑΡΑΙΤΗΣΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ; ΙΔΟΥ το ΕΡΩΤΗΜΑ.

Απάντηση ΥΠΑΡΧΕΙ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive