Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ, ΑΝΙΔΕΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΧΘΕΣ; ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΒΕΒΑΙΑ. Η ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ.


ΔΕΙΤΕ, ΤΙ λέγαμε ΕΧΘΕΣ:"ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΟΝΤΡΑ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΦΟΡΤΗΓΩΝ; Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ..Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ!! ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΟΧΙ ΤΟΥ JEFFRY!!

Τι έγινε σήμερα;
Μεσούσης της επιστράτευσης, ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ η Κυβέρνηση αποφάσισε να κάνει ότι έπρεπε να κάνει ΠΡΙΝ. Δηλαδή ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ.
ΤΙ έγινε με την επιστράτευση; Ακριβως ότι λέγαμε ΧΘΕΣ. Το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ αφού το Κράτος ήταν ΑΝΕΤΟΙΜΟ να υλοποιήσει ΤΕΤΟΙΕΣ καταστάσεις, αφού είδαν λοιπόν ότι η επίταξη πάει κατά διαλόγου, έχουν μοιρασθεί κάποιες δεκάδες προσκλήσεις απο τις 33.000 , αφού ΑΚΟΜΑ δεν ξέρουν τις διευθύνσεις των ιδιοκτητών, αφού ο ήλιος έπεσε και προσκλήσεις ΤΕΛΟΣ, αποφάσισαν τον διάλογο.
Ας είναι, αρκεί να κάνουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ διάλογο κι οχι παραμυθένιο.
Κάναμε κάποιες προτάσεις χθές, ξέρουμε ότι διαβάστηκαν "ΨΗΛΑ" στην Κυβέρνηση και κάποια τα ακούσατε. Δεν διεκδικούμε ρόλο "άτυπου" συμβούλου της αποτυχημένης Κυβέρνησης, αλλά λόγω της μακρόχρονης πείρας μας. κάάάτι ξέρουμε.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ:
ΣΗΜΕΡΑ !! ανακοίνωση της Κυβέρνησης για χορήγηση αδειών ταξί και φορτηγών με δικαιούχους ΟΛΟΥΣ τους επαγγελματίες μισθωτούς οδηγούς που είναι γραμμένοι στο ΤΣΑ και μετά στο ΙΚΑ.
Αρχή απο τους ΠΟΛΥΚΤΕΝΟΥΣ οδηγούς, μετά απο τους παλαιώτερους χρονολογικά στο επάγγελμα και πάμε λέγοντας.
Οι άδειες φυσικά θα εντάσσονται στίς διατάξεις του πρός ψήφιση νόμου και όλοι θα είναι ευχαριστημένοι, ΠΛΗΝ των "ΚΛΕΙΣΤΩΝ" φορτηγατζήδων.
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive