Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Ο Ηλίας Πολατίδης και το «Φετιχιέ Τζαμί».


Ερώτηση υπέβαλε προς τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Π. Γερουλάνο, ο Βουλευτής Σερρών του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Ηλίας Πολατίδης σχετικά με το κόστος ανακαινίσεως του «Φετιχιέ Τζαμί». Το πλήρες κείμενο της Ερωτήσεως έχει ως εξής:

Στις 10/6/2010 διεξήχθη συζήτησι στην Βουλή μεταξύ σας και εμού με αφορμή Επίκαιρη Ερώτηση που είχα υποβάλει στο Υπουργείο σας και αφορούσε την ανακαίνιση του λεγομένου «Φετιχιέ τζαμί».

Προφανώς λόγω του περιορισμένου χρόνου και του γενικωτέρου ενδιαφέροντος του θέματος που επεξέτεινε την συζήτησι δεν μου απαντήσατε στο δεύτερο εκ των ερωτημάτων μου.

Συνεπώς

ΕΡΩΤΑΣΘΕ

Πόσο θα στοιχίσει η αποκατάσταση του μουσουλμανικού τζαμιού εν μέσω οξυτάτης οικονομικής κρίσεως και λαμβανομένου υπ’ όψιν ότι αρχαιοελληνικά και βυζαντινά μνημεία ανά την ελληνική επικράτεια ερημώνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive