Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ.Γράφει ο ΛΙΟΤΣΟΣ Ι. Σπυρίδων Αν. Γεν. Γραμματέας Ε.ΑΣ.Υ.Α . Κάθε ψέμα 3 ημέρες, το μεγάλο 4!


Δείτε σε τι δεσμευόταν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη στα δευτεροβάθμια συνδικαλιστικά όργανα των Ενστόλων.Πηγή: Νέα Αστυνομία, τεύχος 44o - Μάιος 2010

Και όμως άρχισαν τα όργανα και για εμάς, εν μία νυχτή και όπως πάντα ''ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ''.
Το ''Ύπουλο'' και ''Πισώπλατο'' χτύπημα, χωρίς να ερωτηθούμε για να καταθέσουμε προτάσεις, ήτο αναμενόμενο. Για μια ακόμα φορά δείχνετε ποιοι είστε. Το κρυφτό αποδεικνύει το βάρος της αδικίας του Ασφαλιστικού σας και ότι γνωρίζετε πολύ καλά το λάθος σας. Έτσι μας κάνετε ποιο δυνατούς για να αντισταθούμε στις αδικίες σας.
Δηλώνουμε ΠΑΡΩΝ και υψώνουμε την φωνή μας ενάντια στα άδικα μέτρα της Κυβέρνησής σας, τα οποία πάρθηκαν και παίρνονται στο όνομα της Οικονομικής Κρίσης. Συμπαρατασσόμαστε με το υπόλοιπο εργατικό κίνημα σε αγώνες για να εκφράσουμε την αντίθεσή μας και σε αποφάσεις που καταργούν ιστορικές κατακτήσεις!!!
Δεν νομίζω να πιστεύεται κ. Υπουργέ ότι η εργασία του Αστυνομικού δεν είναι επικίνδυνη, ότι πολλές φορές δεν γνωρίζουμε εάν θα γυρίσουμε στην οικογένεια μας και υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να μην γυρίσουμε για να επιτελέσουμε το κοινωνικό μας έργο; Γιατί περί αυτού πρόκειται και όχι για εργασία και ας μας εξομοιώνεται με όλους τους Δημόσιους Υπαλλήλους.
Επίσης, γνωρίζεται πολύ καλά ότι είμαστε πρωτοπόροι στην εργασία μας και ότι ελεγχόμαστε καθημερινά για την απόδοσή μας, επιφορτώνοντάς μας και εργασίες άλλων Υπουργείων, ότι προστατεύουμε την Δημοκρατία και το Σύνταγμα και εφαρμόζουμε τους Νόμους Σαββατοκύριακα, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Πάσχα, Καλοκαίρι, επίσημες αργίες του Κράτους και μία τουλάχιστον ημέρα την εβδομάδα νύχτα, χωρίς να αποζημιωνόμαστε, όπως οι υπόλοιποι κλάδοι (Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα), σύμφωνα με τις εκάστοτε Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας που ισχύουν κάθε φορά για αυτούς. Είμαστε εκεί, στην πρώτη γραμμή πάντα, με οποιαδήποτε συνέπεια, συνέπεια που αφορά το ύψιστο αγαθό στον Πλανήτη, τη ΖΩΗ μας, άμεσα ή έμμεσα αφού από επιστημονικές έρευνες ο μέσος όρος ζωής ενός Αστυνομικού είναι το 66ο έτος της ηλικίας του, την στιγμή που για το γενικό πληθυσμό είναι 75ο. Σας θυμίζουμε ότι με τον νέο ασφαλιστικό νόμο μας επιβάλλεται το 60ο έτος, ως όριο ηλικίας για θεμελίωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος και χωρίς να μας δίνεται τη δυνατότητα πρόωρης αποχώρησης, όπως ίσχυε και παραμένει σε ισχύ για τους λοιπούς Υπαλλήλους του Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα, ο νοών νοείτο...
Όλα αυτά οι Πολιτικοί τα γνωρίζετε, οφείλατε να τα είχατε σκεφτεί πριν καταθέσετε αυτή την Τροπολογία της Ντροπής και αν δεν τα γνωρίζατε, Κυρίες & Κύριοι, ας μας ρωτούσατε να σας τα πούμε και να μην σκέφτεστε μόνο τον Αστυνομικό σαν σάκο του μποξ. Είμαστε και εμείς εργαζόμενοι του μόχθου, οικογενειάρχες και με πολλές ανάγκες, όπως όλοι, όπως και εσείς, μην μας αντιμετωπίζετε ως ανθρώπους με υψηλότατο μισθό και ως ΄΄GOLDEN BOYS΄΄, είναι ΝΤΡΟΠΗ.
Είναι ευκαιρία, έστω και μία φορά, να αποδείξετε πρώτα στον εαυτό σας και έπειτα σε εμάς ότι κρατάτε τον λόγο σας και θα προβείτε άμεσα στην απόσυρση αυτού του Αναχρονιστικού Εκτρώματος. Ανοίξτε διάλογο μαζί μας, έτσι ώστε να επιχειρηματολογήσουμε και να βρούμε τη χρυσή τομή, τομή που θα τονώσει το ηθικό του Έλληνα επαγγελματία Αστυνομικού, για ένα καλύτερο αύριο της κοινωνίας και της Ελλάδας.
Προκειμένου να επιτευχθούν όλα τα παραπάνω, τα οποία είναι άκρως σύννομα και δίκαια, καλούνται όλοι οι Συνάδελφοι να δώσουν βροντερό παρών στην «Ένστολη Πανελλαδική Διαμαρτυρία» που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Συντάγματος, ημέρα Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010 και περί ώρα 18.30΄.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
ΛΙΟΤΣΟΣ Ι. Σπυρίδων
Αν. Γεν. Γραμματέας Ε.ΑΣ.Υ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive