Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Κωλοτούμπες και απορίες


Είδα για άλλη μια φορά τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου στην τηλεόραση και μ΄έπιασε για άλλη μια φορά αηδία.

Σε ρόλο ζητιάνου παρακαλάει τους ιδιώτες να προσέλθουν και να αγοράσουν τις χρεοκοπημένες ΔΕΚΟ του δημοσίου αλλά και κάποια άλλα φιλέτα όπως περιφερειακά αεροδρόμια, μαρίνες κλπ.

Ξέρετε καλά για ποιες εταιρείες ζητιανεύει τώρα ο Παπακωνσταντίνου. Γι όλες αυτές που πριν από μερικά χρόνια αυτός και οι όμοιοί του σκυλόβριζαν την τότε κυβέρνηση και κατέβαζαν τον κόσμο στους δρόμους με τους Σταμουλοκολάδες σε μια ανάλογη προσπάθεια.

Προκαλεί πραγματικά αηδία να παρακολουθείς τους πολιτικούς να συναγωνίζονται στο ποιος θα κάνει τη μεγαλύτερη κωλοτούμπα...

Αλλά δυστυχώς δεν είναι μόνο αυτά που προκαλούν αηδία στο υπάρχον πολιτικό σύστημα.

Απορώ πως είναι δυνατόν να παραμένει στη θέση του ο Βαλυράκης μετά την πρωτοφανή γκάφα με το περίφημο e-mail.

Η ανοχή στην αισχρότητα έχει και κάποια όρια, τα οποία φαίνεται να αγνοούν ορισμένα από τα στελέχη της κυβέρνησης, που προσπαθούν ακόμα και αυτήν την πρωτοφανή γκάφα να την μετατρέψουν σε μεγάλη αποκάλυψη με αποκλειστικό στόχο το συμψηφισμό στην αλητεία.

Απορώ που να είναι το 1.000.000 μάρκα που τσέπωσε ο Τσουκάτος και τα οποία προφανώς δεν βρίσκονται στη δική μου και τη δική σας τσέπη.

Απορώ πως είναι δυνατόν οι πλουσιότεροι άνθρωποι στην Ελλάδα να είναι πάντα οι οικογένειες των πολιτικών που εμφανίζουν φορολογικές δηλώσεις πόθεν έσχες με διψήφια νούμερα στα ακίνητα και τα οποία είναι κληρονομιές και οικογενειακά αποκτήματα.

Απορώ επίσης πως είναι δυνατόν να παραμένει ακόμα στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ο βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ που άναυδη άκουσε όλη η Ελλάδα να δηλώνει δημοσίως σε συγκέντρωση στον Έχινο ότι είναι Τούρκος και ότι απευθύνεται σε Τούρκους.

Απορώ πως είναι δυνατόν να μην έχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ βουλευτής το σθένος να βγάλει στη φόρα τα ονόματα των ερπετών των ΜΜΕ που τα έπαιρναν από τη Siemens.

Απορώ πως είναι δυνατόν ο Αρχηγός του μορφώματος της ΝΔ να κατηγορείται εμμέσως ότι τα έπιασε από την Siemens όταν ίδρυε την Πολιτική Πρόταση και να μην κινεί γη και ουρανό για να πάρει ο διάολος των συκοφάντη εάν βέβαια είναι συκοφάντης.

Πολλές απορίες που βέβαια η απάντησή τους είναι πολύ απλή και γνωστή σε όλους δεν έχουν στραβωθεί από την ηλιθιότητα και τη βλακεία που μας περιβάλλει.
Στην κοινωνία που ζούμε όλα μπορούμε να τα περιμένουμε να συμβούν.

Και βέβαια εμείς κάνουμε αυτό που γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα.
αλλάζουμε θέση στον καναπέ μας και βάζουμε στην TV Λαζόπουλο, Θέμο, Ράδιο Αρβύλα, Χαρδαβέλα (τον οποίο ακόμα περιμένουμε να δώσει τους δημοσιογράφους που καλοπερνούσαν με τον Σπηλιωτόπουλο)για να κάνουμε την επανάστασή μας.

http://politikiprotasi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive