Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Ο Σιωνισμός κρύβεται πίσω απο το σκηνικό Ισραήλ - Τουρκίας!!!

Εικόνα

Δεν θα ζητήσω συγνώμη από την Τουρκία για την επίθεση", ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ στις 4 Ιουνίου 2010.

"Το αίτημα για συγνώμη στον Τούρκο πρωθυπουργό Ερντογάν ήρθε από πρέσβη της Τουρκίας στην Ουάσιγκτον, και όχι από τον ίδιο τον Ερντογάν, ήταν μια μεγάλη έκπληξη για μας," παρατήρησαν ισραηλινοί αξιωματούχοι.

Ο Ερντογάν, ο οποίος αρχικά απειλούσε να συνοδεύσει με πολεμικά πλοία το πλοίο Rachel Corrie στη Γάζα, αλλά ποτέ δεν πραγματοποίησε την απειλή του.

Αντ 'αυτού, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου μπροστά από το πορτρέτο του ιδρυτή της κοσμικής Τουρκίας, Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, (ένας Εβραίος καταγωγής Σεφαρδιτών), ανακοίνωσε ότι « η ηρεμία πρέπει να αντικαταστήσει τον θυμό," και ότι η Τουρκία «είναι έτοιμη να εξομαλύνει τις σχέσεις με το Ισραήλ. "

Καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια να εξευμενίσει τις σιωνιστικές δυνάμεις στις οποίες η Τουρκία είναι υπόχρεη ,ο Davutogu πρόσθεσε: "Η ασφάλεια των οικογενειών των ισραηλινών διπλωματών στην Τουρκία είναι η τιμή του έθνους μας. Η ασφαλειά τους θα εξασφαλιστεί. "

Γιατί τότε ο Ερντογάν και οι Τούρκοι αξιωματούχοι πήραν πίσω από το αρχικό αιτημά τους όταν οι δικοί τους πολίτες δολοφονήθηκαν και βασανίστηκαν από τους Ισραηλινούς;


Εικόνα

Μήπως λόγω των πιέσεων από το ΝΑΤΟ, της οποίας η Τουρκία είναι ένα βασικό μέλος, ή από την ΕΕ, που η Τουρκία ζητάει να ενταχθεί, ανάγκασαν τον Ερντογάν και τους υπουργούς του να υποχωρήσουν; Ή μήπως είναι εξαιτίας του εβραϊκού ελέγχου του στρατιωτικού καθεστώτος της Τουρκίας που ουσιαστικά κυβερνάει την χώρα;

Για την πίεση από το ΝΑΤΟ και η ΕΕ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι , αν και είναι πολύ πιθανό, καθως και οι δύο είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με σιωνιστικά συμφέροντα.

Όμως, είμαστε σίγουροι ότι οι "Donmeh Εβραίοι», δηλαδή, οι «ΚρυπτοΕβραίοι», οι οποίοι διοικούν στρατιωτικά την Τουρκία, έβαλαν φρένο

Για συνέχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive