Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ;Θεοδώρα Τζάκρη:Ξανά ιθαγένεια σε “Σλαβομακεδόνες”;


Quantcast

Η Θεοδώρα Τζάκρη με επιστολή της διαβεβαιώνει τον Επίτροπο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης, πως είμαστε έτοιμοι…

Εφημερίδα: ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

Σημ.Αναγνώστη:Αυτό είναι πολύ σοβαρό, διότι θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου:
1) Πάγια τακτική όλων των ελληνικών μετεμφυλιακών κυβερνήσεων ήταν να μην επιτρέπεται ούτε η είσοδος στην Ελλάδα των ανθρώπων αυτών για ευνόητους λόγους (διεκδίκηση περιουσιών κλπ). Πολλώ δε μάλλον ούτε σκέψη για χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας.
2) Αν χορηγηθεί ιθαγένεια στους "Σλαβομακεδόνες", θα εγείρουν παρόμοιο αίτημα οι απόγονοι των "Τσάμηδων", ελληνικής και αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι εκδιώχθηκαν από την Ελλάδα, διότι συνεργάστηκαν πρώτα με τους Ιταλούς και μετά με τους Γερμανούς. Γνωστό είναι το πρόβλημα των "Τσάμηδων", το οποίο οι Αλβανοί εγείρουν κατά καιρούς ευκαιρίας δοθείσης.
To θέμα έθιξε ξανά στην Βουλή ο ΛαΟΣ (νομίζω ο Aλ.Χρυσανθακόπουλος ήταν) πριν λίγες ημέρες κατά την συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης για θέματα εξωτερικής πολιτικής.
Δεν άκουσα απάντηση. Είναι δυνατόν να κάνουν τέτοια εγκληματική γκάφα;

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive