Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Ο βουλγαρικός Τύπος για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη



mpourgkas_alexandroupolhΚεντρικό θέμα του βουλγαρικού Τύπου σήμερα Σάββατο είναι οι εξελίξεις για τον αγωγό "Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης έπειτα από τις δηλώσεις του Βούλγαρου πρωθυπουργού Μπόικο Μπορίσοφ. Στα εκτενή ρεπορτάζ των βουλγάρικων μέσων σημειώνεται και η χθεσινή εκτίμηση του πρώην υπουργού Ενέργειας Ρούμεν Οβτσάροφ, ότι παρόμοια κίνηση δεν εξυπηρετεί τα βουλγαρικά αλλά τα αμερικανικά συμφέροντα. Όπως και οι δηλώσεις, με της οποίες διάφοροι εκπρόσωποι του κεντροδεξιού Γαλάζιου Συνασπισμού εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράσταση τους με τις δηλώσεις περί της αποχώρησης της Βουλγαρίας από το "Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης", την οποία οι Βούλγαροι "γαλάζιοι" έχουν αναδείξει σε προγραμματικό στόχο της κεντροδεξιάς συμμαχίας τους.

"Ο Μπορίσοφ σταμάτησε ενεργειακά σχέδια", "Ο Μπόικο σταμάτησε τον αγωγό, ο Τράιτσο αρνείται", "Ο αγωγό μέχρι την Ελλάδα παγώνει λόγω του κινδύνου διαρροής" είναι μερικοί από τους τίτλους των δημοσιευμάτων του σημερινού Τύπου για το θέμα.

"Τί τον θέλουμε πράγματι τον αγωγό αυτό" είναι ο τίτλος της εφημερίδα της Σόφιας "Τρουντ", υπό τον οποίο ο σχολιογράφος Πλάμεν Έντσεφ υποστηρίζει, ότι...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ: http://hellenicspace.wordpress.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive