Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ; ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ;


"ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
ΣΕ ΟΜΗΡΙΑ 90.000 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ"

Η Υπουργός Παιδείας Α. Διαμαντοπούλου απηύθυνε έκκληση προς τον συνδικαλιστικό φορέα των καθηγητών "να κατανοήσουν και να σεβαστούν ότι δεν μπορούν να είναι σε ομηρία 90.000 παιδιά και οι οικογένειές τους" Η υπουργός τόνισε ότι στην Περιφέρεια, σχεδόν το σύνολο των γραπτών των πανελλαδικών εξετάσεων έχει διορθωθεί και καταχωρηθεί και στο λεκανοπέδιο Αττικής απομένει το 25%.

Όπως είπε, ενημέρωσε σήμερα τον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων για να έχουν πλήρη εικόνα. Για όλους, τόνισε, έρχεται η στιγμή που βάζουν πάνω από όλα την ευθύνη.

Η Α. Διαμαντοπούλου αναφέρθηκε λεπτομερώς στη διαπραγμάτευση που έγινε με το υπουργείο Οικονομικών, ενώ επισήμανε ότι είναι "εξτρά" αμοιβές και προανήγγειλε την αλλαγή του συστήματος βαθμολόγησης-καταχώρησης των βαθμών από του χρόνου, έτσι ώστε, όπως είπε, να μην υπάρχουν τόσο πολλές γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Η υπουργός διαβεβαίωσε ότι μέχρι τις 25 Ιουνίου θα εχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και όλα θα είναι έτοιμα για να ανακοινωθούν οι βαθμοί, ενώ όταν ρωτήθηκε εάν αύριο η ΟΛΜΕ αποφασίσει αποχή διαρκείας η οποία θα περιλάβει και τις πανελλήνιες εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα που αρχίζουν 24 Ιουνίου, είπε χαρακτηριστικά "Αύριο είναι άλλη ημέρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive