Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΓΚΑΦΑ (?) ΤΟΥ ΚΚΕ. ΓΙΝΑΜΕ ΡΕΖΙΛΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ .Το γύρω του κόσμου κάνουν οι εικόνες απο τα λιμάνια. Σχόλιο, απο Αργύρη Σιδέρη

ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΟΧΙ ΝΑ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΑΛΛΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ!! ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΛΟΒΙΤΟΥΡΑΣ!!



Τι καταφέραμε σήμερα; Να γίνουμε για μια ακόμα φορά θέμα σε όλο τον κόσμο με τις εικόνες της ταλαιπωρίας και του ξύλου που έπεσε στα λιμάνια να κάνουν το γύρω του κόσμου. Σε λίγους μήνες θα διαμαρτυρόμαστε για την πτώση στον τουρισμό. Και ως συνήθως ΑΥΤΟΙ που ΔΕΝ επέτρεψαν στους Τουρίστες να δώσουν τα λεφτά τους στην ΕΛΛΑΔΑ, δλδ τους ΕΛΛΗΝΕΣ, δλδ τους ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, θα ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ για την ΑΝΕΡΓΙΑ και την πτώση του βιοτικού επιδέδου των... ΕΛΛΗΝΩΝ και την ΦΤΩΧΕΙΑ που μαστίζει την χώρα και τους Εργαζόμενους και θα τους καλούν σε ΝΕΟΥΣ αγώνες, έτσι για γεμίζουν με "κουκιά" τα κομματικά ταμεία του Περισσού και να αδειάζουν τα μυαλά όσων απέμειναν να τα διαθέτουν πια, εστω ελάχιστα, σ`αυτή τη χώρα.
ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive