Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Κάθαρση μέχρις... εσχάτων . Κι άλλη .. στάχτη. ΔΕΝ φτάνει αυτή !!

thumb

Το σύστημα (πολιτικό- οικονομικό σε διαπλοκή) ήδη κόβει κομμάτια από τις σάρκες του σε μια προσπάθεια να κατευνάσει την οργή που συσσωρεύεται. Τα πρωτοσέλιδα στήνουν «αγχόνες» προσφέροντας στον κόσμο «θεάματα» καθώς ο... άρτος αρχίζει να γίνεται δυσεύρετος για ολοένα και μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού. Η διαχείριση της πείνας και της οργής είναι λοιπόν μια επιτακτική ανάγκη για το σύστημα. Θα τα καταφέρει; Θα ...τσιμπήσουμε; Δύσκολο, γιατί στην κοινωνία περισσεύει η οργή.

Η οργή ενδεχομένως, δεν παράγει προφανή πολιτικά αποτελέσματα. Υπό αυτήν την έννοια η κοινωνία, είναι ευάλωτη στους μηχανισμούς χειραγώγησης και τα επικοινωνιακά τρικ της εμφάνισης κάποιων επιφανών... υπόπτων οι οποίοι ενδεχομένως θα πληρώσουν δικαίως το μάρμαρο για να τη γλιτώσουν πολλοί... υπόλοιποι.

http://www.topontiki.gr/Articles/view/6599

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive