Θεσσαλονίκη: Ληστεία σε εταιρία ραδιοταξί με λεία χιλιάδες ευρώ - Προσήχθησαν 4 άτομα

Τέσσερα άτομα έχουν προσαχθεί και ανακρίνονται, για ληστεία σε εταιρία ραδιοταξί που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη, με λεία σημαντικό χρηματικό ποσό, που, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Ειδικότερα, το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Ομήρου, στις Συκιές της Θεσσαλονίκης, εναντίον εταιρίας ραδιοταξί. Τρία οπλισμένα άτομα, εισέβαλαν στην εταιρία και με την απειλή όπλων απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ύψος της λείας τους ανέρχεται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ. Στη συνέχεια οι δράστες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο συνεργού τους που περίμενε λίγο μακρύτερα και τράπηκαν σε φυγή, ενώ ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.

Αμέσως ενημερώθηκε η ΕΛΑΣ, η οποία με περιπολικά και μοτοσυκλετιστές εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό στους δρόμους της πόλης και στη συνέχεια στην περιφερειακή οδό, όπου, μεταξύ Νεαπόλεως και Συκεών ακινητοποίησε όχημα στο οποίο φέρεται πως επέβαιναν οι δράστες. Οι τέσσερις επιβάτες του οχήματος, ομογενείς από την πρώην ΕΣΣΔ, έχουν προσαχθεί και ανακρίνονται.