Σάββατο 22 Μαΐου 2010

"Οι κουκουλοφόροι του διαδικτύου" απο το TAXALIA και η δική μας θέση.

Γέμισε ο τόπος δήθεν μπλογκς, που με πηχαίους τίτλους, προβαίνουν σε "αποκαλύψεις". Με γραφή και ύφος, που δείχνει αγράμματους ρουφιάνους. Συμμετέχουν σε ενδοκομματικά μαχαιρώματα, διακινούν ατεκμηρίωτες και διαστρεβλωμένες ειδήσεις και κυρίως...
κλέβουν: θέματα -χωρίς πηγή πάντοτε-, ειδήσεις από μεγάλα και σοβαρά πόρταλς -πάλι χωρίς πηγή-επισκεψιμότητα -με ρομποτάκια, clickbots και fullandtraffic- και φυσικά δεν έχουν σχόλια, ούτε δημοσιεύουν τις επιστολές-απαντήσεις θιγομένων.
Ανέντιμα, με μία λέξη. Φυσικά, αυτό πουλάει. Γούστο τους και καπέλο τους. Ο κόσμος (που δεν έχει πολλές γνώσεις) τσιμπάει, άρα όλα καλά για την ελαστική συνείδησή τους.
Όμως δε δεχόμαστε να μπαίνουμε στην ίδια κατηγορία με τα "δεύτερα δημοσιογραφικά πόρταλς καναλιών", που είναι στην ουσία κουκουλοφόροι του διαδικτύου.
Εμείς, σας ξαναβεβαιώνουμε για μια ακόμη φορά, ότι διατηρούμε στο ακέραιο τις αρχές, τη φιλοσοφία, τις αξίες και την εντιμότητά μας. Χωρίς να μας νοιάζει η αποδοχή που θα έχει σε νούμερα και "νούμερα"!
To πρόβλημά μας είναι ότι αυτοί οι αγράμματοι, που δεν μπορούν να γράψουν ένα άρθρο άποψης, δυσφημούν το κίνημα των bloggers και λειτουργούν προβοκατόρικα, οδηγώντας την εξουσία να πάρει μέτρα, από τα οποία θα θιγούν οι γνήσιοι bloggers.
Θα σας ξαναθυμίσουμε κάτι που είπαμε πριν δύο χρόνια:
Οι λαοί έχουν τους ηγέτες που τους ταιριάζουν και οι αναγνώστες τους bloggers που τους αξίζουν.
Εμείς απευθυνόμαστε σε έναν κόσμο που του αρέσει ο διάλογος (με τις διαφωνίες μας φυσικά, είναι δυνατόν να συμφωνούμε τόσοι άνθρωποι;) και ψάχνει την ψύχραιμη, αντικειμενική και έντιμη ενημέρωση.
Όσοι ελκύεστε από τους παρτσακλούς φανφάρες της διαπλοκής, να φύγετε, να πάτε αλλού.

Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/05/blog-post_3947.html#ixzz0oezNRLyq
**********************************
Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR:Φυσικά και συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΑ με την άποψη του εγκρίτου "TAXALIA" και υπερθεματίζουμε στο ότι σε άρθρα με λασπολογικό, υβριστικό, συκοφαντικό περιεχόμενο να υπαρχει υπογραφή του γράφοντος ή την ευθύνη έναντι των θιγομένων να αναμβάνει ο διαχειριστής του blogg. Εύκολο είναι αν σκεφτούμε ότι ετσι προσταστεύονται τα τίμια blogg και έχουν πρόβλημα, ΜΟΝΟ τα blogg της λάσπης. Φυσικά ακόμα και τα mail που δεχόμαστε δεν είναι δυνατόν να αναρτούνται αυτούσια εφ όσον είναι υβριστικά, ή πετιούνται ή αναλαμβάνουμε και τις συνέπειες. Ετσι μόνο θα περιφρουρήσουμε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ του μέσου της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΙΔΕΩΝ και ΟΧΙ της ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive