Κυριακή 2 Μαΐου 2010

OΡΓΗ ΛΑΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΥ. Γιατί ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΦΡΑΣΤΙΚΑ -ευτυχώς- στον Απόστολο Κακλαμάνη.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, Όταν κάνετε την κοινωνία ΖΟΥΓΚΛΑ και τους πολίτες ΠΛΗΓΩΜΕΝΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ, να εισπράξετε ΔΑΓΚΩΜΑΤΙΕΣ και ΟΧΙ φιλάκια. Ο.Κ.

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος, αμέσως μετά τα επεισόδια σε βάρος του πρώην Προέδρου της Βουλής κ. Απόστολου Κακλαμάνη, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Καταδικάζω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τη σημερινή επίθεση σε βάρος του πρώην Προέδρου της Βουλής κ. Απόστολου Κακλαμάνη, ο οποίος υπηρετεί επί δεκαετίες με ήθος, συνέπεια και πάθος τα συμφέροντα του λαού και του τόπου.
Τέτοιου είδους απαράδεκτες ενέργειες αμαυρώνουν τον εορτασμό της επετείου της Εργατικής Πρωτομαγιάς σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας και τους εργαζομένους».
Ο Πρόεδρος της Βουλής επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους θεράποντες γιατρούς του κ. Κακλαμάνη και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του. Αργότερα, ο κ. Πετσάλνικος είχε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον ίδιο τον κ. Κακλαμάνη.
και Στην τουαλέτα καφετέριας κρύφτηκε ο Κακλαμάνης επί μισή ώρα


Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/05/blog-post_9098.html#ixzz0migbqiS6

1 σχόλιο:

  1. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ
    ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΔΑΦΤΟΥΣ ...
    ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ.
    ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive