Σάββατο 1 Μαΐου 2010

O Απόστολος Κακλαμάνης συγχαίρει την Μάνια Τεγοπούλου



Έναν αναπάντεχο σύμμαχο στο πρόσωπο του Απόστολου Κακλαμάνη βρήκε η Μάνια Τεγοπούλου, στη διαμάχη της με τους συντάκτες της Ελευθεροτυπίας.

«Είναι προς τιμή της Ελευθεροτυπίας που είπε ότι εγώ μια είδηση που είδα σε ένα κανάλι διότι διέρρευσε σε ένα κανάλι ότι ανακαλύφθηκε μια γιάφκα», δήλωσε στο ραδιόφωνο «ΘΕΜΑ 9.89» ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, καλύπτοντας την απόφαση της κυρίας Τεγοπούλου να μη δημοσιεύσει στο προχθεσινό φύλλο το γεγονός της εισβολής της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας σε διαμέρισμα της Κυψέλης, το οποίο αποδείχθηκε ότι ήταν η γιάφκα της οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας». «Κάθεται ο κάθε διευθυντής για να δει τι παίζουν στα κανάλια και να τα βγάλει την επόμενη μέρα στην εφημερίδα. Και για αυτό λέω και πάλι μπράβο στην Ελευθεροτυπία που είπε δε μεταφέρω την είδηση, αλλά θα δω τα γεγονότα και θα ενημερώσω», συμπλήρωσε ο κ. Κακλαμάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive