Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Mε αφορμή την τοποθέτηση του Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. "ΕΠΩΝΥΜΑ ή ΑΝΩΝΥΜΑ BLOGS?" Και όμως υπάρχει λύση. Αρκεί να θέλουμε ΚΑΘΑΡΟ διαδύκτιο και οχι με..ΚΟΥΚΟΥΛΑ!



Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ:
OΛΟΙ όσοι ασχολούμαστε με το bloging ή διαχειριζόμαστε ιστότοπους, ξέρουμε καλά ΤΙ σημαίνει ΕΠΩΝΥΜΗ λειτουργία και ΤΙ κινδύνους εγκυμονεί.
Κυρίως γιατί πολλοί εξ υμών δεν είναι βιοποριστικά ανεξάρτητοι και η αποκάλυψη του ονόματός τους, πιθανόν να τους καταστρέψει εργασιακά.
Απ την άλλη μεριά όμως , ΟΛΟΙ έχουμε δεχθεί ανήκειες, ανέντιμες, συκοφαντικές, προσωπικές επιθέσεις με αναφορές σε φανταστικά ανύπαρκτα γεγονότα που σκοπό έχουν να καταστρέψουν ανθρώπους ή να διαλύσουν οικογένειες και πολιτικές καριέρες. Θα αναφερθώ σε -μόνο- 2 blogg που μονίμως στοχοποιούν το ΛΑ.Ο.Σ και ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ εκφράζεται ευμενώς υπέρ αυτού. Το "IXNOS" και το "Η.Ο.", υπάρχουν κι άλλα 5-6 ακόμη, που εν είδη trast οργανώνουν απο κοινού τις ΑΝΩΝΥΜΕΣ συκοφαντικές επιθέσεις τους ανακυκλώνοντας λάσπη και μόνο. Απέναντι σ`αυτή την πρακτική διασποράς ψευδών "ειδήσεων", ΠΟΙΟΣ προσταστεύει τα θύματα των ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΑΝΑΝΔΡΩΝ; Εδω μπαίνει για συζήτηση η πρότασή μας περί -ας το πούμε- διαχωρισμού των blogg και των όσων γράφουν. ΟΛΑ τα μπλόγκ να είναι ΕΛΕΥΘΕΡΑ να μεταδίδουν σχόλια, ειδήσεις, απόψεις κ.λ.π. Αλλά όταν πρόκειται για ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ που αφορούν την τιμή και την υπόληψη συγκεκριμένων πολιτών , να βάζουν το όνομα του -υπαρκτού- αρθρογράφου που θα εχει και την ευθύνη των γραφομένων του. Φυσικά , μια πρόταση κάνουμε και ως που να μπεί "το νερό στ`αυλάκι" θέλει ΠΟΛΥ δουλειά. Δεν θέλουμε όμως και να ταυτισθούμε με τους γνωστούς μπαχαλάκηδες , υπονομευτές της Δημοκρατίας, κάνοντας ΜΠΑΧΑΛΟ την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ελεύθερη , λαϊκή έκφραση του διαδυκτίου. Ας... ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ , για να ... ΕΧΟΥΜΕ!

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

5 σχόλια:

  1. ase re siderh tis parlapipes sou. gnwstotatos kai poly katanohtos pleon o rolos sas kai apo tous panasxetous. ase kata merous to paramythi me tous 7 nanous. to allo me ton toto??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. meta kai apo auto to theatro pou anaferesai siderh,katalavainoun oi pantes to poso exei proxwrhsei h shpsh sthn ellada..pleon eiste gaggraina gia ton topo.to laos einai h plhrhs epivaivewsh twn oswn legame. h kseftila tou politikou systhmatos antikatoptrizetai sto laos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιες ειναι οι "συκοφαντιες";Οτι ο μεγαλος σου προεδρος εξεδωσε πορνοβιβλιο με τιτλο " Η ΛΙΑΝΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ";

    Αυτα ειναι που τον τσουζουν αγρια,γιατι δε θελει να χαλασει το δηθεν ελληνοχριστιανικο προφιλ που εχει φτιαξει εξαπατωντας το λαο.

    Να μας κανεις μαθηματα δεοντολογιας εσυ και καποιοι αλλοι εξαρτομενοι απο κομματα,ειναι προκληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι αποτυχημένοι επαναστάτες του Διαδικτύου καλό είναι να γυρίσουν στα στρατεύματα τους (μαξιλάρια και καναπέδες).

    Βρηκατε ένα δωρεάν τρόπο να βγάλετε ο,τι πιο βρώμικο και αισχρό υπάρχει στην Ελλάδα. Το κακό με το δωρεάν blogging είναι οτι αναμεσα στους εκλεκτούς υπάρχουν και χιλιάδες σκουπίδια. Οπότε χάνει κανείς το χρόνο του με τα σκουπίδια και του μένει ελάχιστος για τα εκλεκτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive