Κυριακή 23 Μαΐου 2010

ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ;ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ CONTAINERS - ΚΑΔΩΝ ΓΙΑ ΜΠΑΖΑ - ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΤΖΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ



ΤΗΛ. 2105313073 - 6936.918.744

Η επιχείρηση ΤΖΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ δραστηριοποιείται στον κλάδο της ενοικίασης containers (κάδων) για την αποκομιδή στερεών αποβλήτων (μπάζα, ξύλα, σίδερα, γυαλιά και άλλα απορρίμματα).

Η πολυετή πλέον παρουσία μου και εμπειρία μου στον χώρο, καθώς και ο άρτιος μηχανολογικός εξοπλισμός που διαθέτω, έχουν ως αποτέλεσμα την ικανότητα να μπορώ να συνεργάζομαι με μεγάλες τεχνικές εταιρείες κυρίως, αλλά και πολλές άλλες γνωστές επιχειρήσεις, καθώς και με απλούς ιδιώτες.

Τα φορτηγά και τα containers (κάδοι) που έχω στη διάθεσή μου, σε συνδυασμό με την ποιότητα της εξυπηρέτησης (αμεσότητα όσον αφορά την άμεση κάλυψη απαιτήσεων, καθώς επίσης και πολύ καλές οικονομικές συμφωνίες), σας εγγυώνται μια άψογη συνεργασία.

Υπόσχομαι να είμαι παντού και πάντα ένας συνεργάτης τον οποίο μπορείτε να εμπιστεύεστε, ένας συνεργάτης ειλικρινής, ο οποίος θα αντιμετωπίζει τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματά σας με τον ίδιο ζήλο.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Κάντε Click Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive