Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΗΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ


FAKELOS ND .png

Από σήμερα αρχίζουμε την δημοσίευση μιας μεγάλης δημοσιογραφικής έρευνας, της πρώτης στο θέμα αυτό που καταγράφεται πανελλαδικά για την εσωκομματική κατάσταση στην Νέα Δημοκρατία στην Αμερική και ειδικότερα στην ΝΥ. Όλα όσα θα διαβάσετε μοιάζουν να ξεπηδούν από underground μυθιστόρημα, me με πρόσωπα cult. Μια ιστορία γεμάτη ίντριγκες. Δολοπλοκίες. Μίση και πάθη προσωπικά. Έχθρες και λυκοφιλίες που ενώνει ο κοινός εχθρός που δεν είναι άλλος από την αποκάλυψη της αλήθειας. Αυτή η ιστορία περιέχει πολλά. Μηχανορραφίες. Μηχανισμούς. Χρέη. Αλληλοφαγωμάρες. Διχασμούς. Χτυπήματα κάτω από την μέση. Λάσπη και συκοφαντίες. Και κυρίως έχει βρομιά και έντονη την δυσοσμία της ανηθικότητας και της ανυποληψίας που είναι βυθισμένη η κομματική «ηγεσία» της Νέας Δημοκρατίας στην ΝΥ.

Τα όσα θα διαβάσετε αποτελούν απλά ένα μικρό μέρος όσων μπορούν να γραφούν προς το παρόν… Πριν ξεκινήσουμε την δημοσίευση ως πρόλογο αποφασίσαμε , λόγω και της σοβαρότητας της κατάστασης, την οποία γνωρίζουν πολύ καλά στην Ριγίλης κάποιοι να απευθυνθούμε μια ανοιχτή επιστολή στον αρμόδιο Γραμματέα της ΝΔ για τους Απόδημους ψηφοφόρους της ΝΥ. Το περιεχόμενο της επιστολής αυτής αποτελεί και την εισαγωγή στην μεγάλη δημοσιογραφική έρευνα που από σήμερα ξεκινάμε έχοντας πλήρη επίγνωση ότι θα κινηθούν άμεσα οι γνωστοί βρόμικοι κύκλοι εις βάρος μας αλλά εις μάτην εκοπίασαν. Η δημοσίευση της αλήθειας είναι η ψυχή της Δημοκρατίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive