Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

"Προκλητικό" το σημερινό εξώφυλλο του Ριζοσπάστη !!!

Το σύνθημα της ημέρας (5-5-2010) !!!

Όλη η Ελλάδα, θρηνεί και κατακρίνει παράλληλα τους δολοφόνους των αδικοχαμένων 4 ανθρώπινων ψυχών...και ο Ριζοσπάστης, περιορίζεται στο να κάνει μια ελάχιστη αναφορά με μικρά γράμματα, μέσα σε δύο προτάσεις !!!

Απαράδεκτο κυρα Αλέκα !!!
Εδώ κολλάει η φράση (- παροιμία) : "...έβαλα τα χεράκια μου κι έβγαλα τα ματάκια μου..." !
Γιατί, εντάξειο οκ, μπορεί εχθές το ΠΑΜΕ να στήριξε την συγκέντρωσή και την πορεία του, αλλά δεν μου λέει και τίποτα σε τελική από την στιγμή που χάνονται ζωές αθώων ανθρώπων , με παγκοσμίως κατακριτέο απαξιωτικό,απάνθρωπο και βάρβαρο τρόπο κι εσείς δεν αφιερώνεται τουλάχιστον το μισό πρωτοσέλιδό σας για το γεγονός !!!
Αυτά, έτσι για να είμαστε και δίκαιοι...
Τάδε έφη : Σπύρος
Με εκτίμηση :
ΣΠΥΡΟΣ ΦΟΥΝΤΑΣ
από το http://aboutmylamia.blogspot.com/
e-mail:aboutmylamia@gmail.com

2 σχόλια:

  1. Οι προδότες του ΚΚΕ είναι οι ηθικοί αυτουργοί (για να μην πω και οι φυσικοί) αυτού του εγλήματος. Ποτέ δεν σεβάστηκαν ούτε το σύνταγμα ούτε τους νόμους και συνέχεια ξεσηκώνουν τα πλήθη με ψεύτικες ειδήσεις τρομοκρατίας μόνο και μόνο για να γίνετε φασαρία, αλλά αποτέλεσμα μηδέν. Προτάσεις, καμία ή κάποιες και αυτές ανεφάρμοστες. Πάντα έτσι ήταν και έτσι θα παραμείνει μέχρι να φέρει το απόλυτο χάος, όπως τότε... Δεν το ενδιαφέρει η Ελλάδα και πόσο μάλλον οι Έλληνες, αφού αποτέλεσμα των δικών του ενεργειών είναι να κλείνουν επιχειρήσεις και οι υπάλληλοι να καταλήγουν άνεργοι, και τώρα και νεκροί. Αν πρέπει να καεί κάτι σε αυτή την χώρα, ε, αυτό ας είναι ο "Περισσός", με ή χωρίς αυτούς μέσα. Χρόνια τώρα δηλητηριάζουν τις ψυχές μας με διχόνοια, ψευτοεπαναστάσεις και άλλες πολιτικές μπαρούφες. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ. ΦΤΥΣΤΕ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΩΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε και όλο το πρωτοσέλιδο να αφιέρωνε, πάλι εσένα δεν θα σου έφτανε.
    Τα πλήθη δεν ξεσηκώθηκαν από το ΚΚΕ αλλά από τα άγρια και πρωτοφανή μέτρα. Και είδατε τους χιλιάδες διαδηλωτές που διαδήλωσαν ειρηνικά, την μειοψηφία των δολοφόνων-ταραχοποιών και τη στάση του ΠΑΜΕ που με αλυσίδα εμπόδισε τα επεισόδια..
    Η ουσία λοιπόν είναι να πάρει την εξουσία ο λαός και να την χρησιμοποιεί για το συμφέρον του. Ο λαός δεν έχει σχέση με τα οικονομικά προβλήματα των μονοπωλίων. Τώρα η εξουσία είναι στα χέρια των βαθύπλουτων λαμογίων (της αστικής τάξης). Τα αστικά κόμματα είναι οι υπηρέτες τους...
    Φτάνει πια η κοροιδία.
    Μπορούμε και χωρίς Λάτση, Βγενόπουλο, Βαρδινογιάννη, Μπόμπολα, Κόκκαλή που είναι και η αιτία των προβλημάτων μας. Πότε θα το καταλάβετε επιτέλους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive