Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Προσβλητική είναι η στάση και πολιτική συμπεριφορά που έχει επιλέξει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου απέναντι στην Ν.Ε. Ηρακλείου του ΛΑ.Ο.Σ.


N.E. ΛΑ.Ο.Σ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ



Βικέλα 15, 2ος ορ., Ηράκλειο



τηλ&τοτ: 2810289669



e-mail: laosheraklion@yahoo.gr



Ηράκλειο, 19 Μαι 2010




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απαράδεκτη και προσβλητική είναι η στάση και πολιτική συμπεριφορά που έχει επιλέξει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου απέναντι στην Ν.Ε. Ηρακλείου του ΛΑ.Ο.Σ. Συγκεκριμένα, παρ’ όλο που έχει ζητηθεί, από τις 16 Μαρτίου 2010 με επίσημο έγγραφο, συνάντηση για να συζητηθούν κρίσιμα και φλέγοντα θέματα που αφορούν τους πολίτες του νομού, μέχρι στιγμής και μετά την παρέλευση διμήνου δεν έχει υπάρξει καμμία απάντηση.

Θεωρούμε αυτή την μικροπολιτική πρακτική άκρως προκλητική και αντιδημοκρατική, καθώς τα πολιτικά κόμματα είναι πολιτικοί εκφραστές πολιτών και οι θεσμικοί φορείς είναι υποχρεωμένοι, τουλάχιστον από πολιτική συνέπεια και δημοκρατική ευαισθησία (όταν βέβαια υπάρχουν τέτοια πράγματα!) να δέχονται τις αντιπροσωπίες των κομμάτων και να συζητούν μαζί τους.

Ακόμα πιο ανοίκεια και αντιθεσμική καθίσταται η πολιτεία της Νομαρχίας Ηρακλείου από το γεγονός ότι σε όλο αυτό το διάστημα έχει συγκαλέσει συσκέψεις με θεσμικούς και κομματικούς φορείς στις οποίες συστηματικά απαξιοί να προσκαλέσει την Ν.Ε. Ηρακλείου του ΛΑ.Ο.Σ. Σε δύο λόγους μπορεί να οφείλεται η κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή επιλεκτική αμνησία της Νομαρχίας. Ή πιστεύει ότι διακρίνεται από τόση πολλή δημοκρατικότητα που το να ακούει όλες τις απόψεις είναι περιττό ή αρέσκεται στο να ακούει μόνο όσες θέσεις και απόψεις την βολεύουν και της είναι αρεστές. Σε κάθε περίπτωση, την παραδίδουμε στην κρίση του Ηρακλειώτη πολίτη, ο οποίος είμαστε βέβαιοι ότι έχει αντιληφθεί τα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται ασύστολα στην πλάτη του.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΛΑ.Ο.Σ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive