Σάββατο 1 Μαΐου 2010

ANTI ΓΙΑ 10.000.000 ΑΤΟΜΑ, ΜΟΝΟ 10.000. ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΓΙΝΟΥΝ Ε-Ν-Α ! ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΗΣ !!

Συγκεντρώσεις για την Πρωτομαγιά εν αναμονή των μέτρων

Εν αναμονή της ανακοίνωσης των νέων επώδυνων μέτρων από την κυβέρνηση, τα σωματεία και συνδικάτα εργαζομένων της χώρας πραγματοποιούν συγκεντρώσεις και πορείες για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Στην Αθήνα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ πραγματοποιούν συγκέντρωση στις 11.00 π.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία με τον Λάκη Χαλκιά και τα "Κίτρινα Ποδήλατα". Ξεχωριστή συγκέντρωση πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα, ενώ θα ακολουθήσει πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία.

Στη Θεσσαλονίκη, το ΕΚΘ και η ΕΔΟΘ πραγματοποιούν απεργιακή συγκέντρωση από τις 10.30 το πρωί, στην πλατεία Αριστοτέλους, ενώ η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ ξεκίνησε την ίδια ώρα στο άγαλμα του Βενιζέλου.

Αντίστοιχες κινητοποιήσεις πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα.

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα εμπορικά καταστήματα της χώρας, προκειμένου οι εργαζόμενοι να συμμετάσχουν στους εορτασμούς της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Όσον αφορά στα μέσα μεταφοράς, στην Αθήνα, οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες πραγματοποίησαν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 7 το πρωί, ενώ χωρίς αστικά λεωφορεία θα μείνει η Θεσσαλονίκη, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ. Θα κινηθούν μόνο λίγα λεωφορεία με προσωπικό ασφαλείας.

Ακινητοποιημένες θα παραμείνουν όλες οι αμαξοστοιχίες των τρένων του ΟΣΕ και του Προαστιακού, ενώ δεμένα θα είναι τα πλοία στα λιμάνια, λόγω της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας. Κλειστά θα παραμείνουν και τα καταστήματα των ΕΛΤΑ, εκτός από εκείνο του "Ελευθέριος Βενιζέλος".

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive