Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ:Μπλόκο σε φορτίο με 199 κιλά χασίς!


Στις 15.30΄ χθες το μεσημέρι,στο Δ.Δ Κώτσικας Φιλιατών Θεσπρωτίας, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας συνέλαβαν έναν 49χρονο Έλληνα, γιατί σε γενόμενο έλεγχο στο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκαν στον χώρο των αποσκευών και της καμπίνας επιβατών επτά (7) ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν 193 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη σε φούντα (χασίς) συνολικού βάρους 198 κιλών και 684 γραμμαρίων.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσπρωτίας, ενώ οι ναρκωτικές ουσίες και το όχημα κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση.

1 σχόλιο:

  1. “Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται” και φαίνεται πως οι τέσσερις ληστές που είχαν ρημάξει τους πεζούς σε Κυψέλη και Γκύζη βάλθηκαν να κάνουν την παροιμία... πράξη.
    Προχθές βγήκαν στο δρόμο να πουλήσουν την πραμάτεια τους. Κλεμμένα κινητά, γυαλιά ηλίου και διάφορα άλλα μικροαντικείμενα που είχαν κλέψει.
    Ένας από τους πολίτες που πλησίασαν όμως ήταν αστυνομικός! Φυσικά δεν τους αποκάλυψε την ιδιότητά του και τους έπεισε να του δείξουν όλη τους την πραμάτεια για να αγοράσει.
    Οι ληστές έπεσαν στην παγίδα. Τον οδήγησαν σε ένα διαμέρισμα-αποθήκη των κλοπημαίων για να... διαλέξει!
    Τότε επενέβησαν οι υπόλοιποι αστυνομικοί που είχαν ενημερωθεί και πέρασαν χειροπέδες στους δράστες.
    Όπως αποκαλύφθηκε μάλιστα λίγη ώρα νωρίτερα οι δράστες είχαν ληστέψει δυο γυναίκες με τη χρήση σπρέι, ενώ μερικές μέρες νωρίτερα είχαν αρπάξει δυο μηχανές και δυο αυτοκίνητα...
    Οι δουλειές τους πήγαιναν καλά, αλλά...

    http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/05/blog-post_3696.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive