Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

ΠΡΟΣΟΧΗ! Στις 11 Ιουνίου ο Θόδωρος Πάγκαλος στη Ροδόπη. ΜΑΝΤΡΩΣΤΕ ΚΟΤΕΣ, ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΑΡΝΙΑ,ΚΑΤΣΙΚΙΑ,ΒΟΔΙΑ, ΓΑΤΕΣ, ΣΚΥΛΟΥΣ,ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ,κ.λ.π ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΟΛΑ!


ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ !

Στη Ροδόπη και πιο συγκεκριμένα στις Σάπες, θα βρίσκεται στις 11 Ιουνίου, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος. Ο βουλευτής του υπολοίπου Αττικής, θα παραβρεθεί στα εγκαίνια του νέου εργοστασίου μεγάλης φαρμακευτικής εταιρίας στην περιοχή των Σαπών.
Το πρόγραμμα του δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει μεγάλη περίπτωση να βρεθεί και με κομματικά στελέχη στη Νομαρχιακή Επιτροπή!
Piazza del popolo

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!ΕΔΩ ΤΟ ΔΝΤ ΧΑΝΕΤΑΙ ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΟΥΦΟ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ

    ΟΤΑΝ Η ΤΡΑΙΛΑΤΕΡΑΛ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΕΧΕΙ ΚΕΦΙΑ!

    ΠΟΣΟ ΚΟΠΑΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΚΕΨΗΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ?


    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ-Παρουσίαση του διαπολιτισμικού παιχνιδιού Diversonopoly..Μια προσφορά της κας Δραγώνα στα ελληνόπουλα


    Tο “Diversonopoly” αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Grundtvig και είναι προϊόν εκπαιδευτικής σύμπραξης επτά εταίρων από έξι διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες. Πρόκειται για ένα χρήσιμο και καινοτόμο εκπαιδευτικό εργαλείο, το οποίο επιτρέπει την εμπλοκή των παικτών σε γνήσιες διαπολιτισμικές καταστάσεις και αποσκοπεί στην καλλιέργεια διαπολιτισμικής συνείδησης. Οι συμμετέχοντες/ουσες στο παιχνίδι έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, να έρθουν σε επαφή με τον πολιτισμό των άλλων και να εντοπίσουν ενδεχόμενες διαφορές και ομοιότητες που αφορούν σε ένα μεγάλο εύρος θεματικών ενοτήτων.
    Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση του παιχνιδιού από το συντονιστή του προγράμματος και τους εταίρους, προβολή βίντεο από την εφαρμογή του παιχνιδιού σε διαπολιτισμικές τάξεις και θα ακολουθήσει συζήτηση


    http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/05/diversonopoly.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive