Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΟΚΑΝΑΛΑ. (video ΚΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΡΑΜΕΝΟ από το ΚΑΝΑΛΙ του ΔΟΛΑΡΟστομωμένου ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΥ)



ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΟΚΑΝΑΛΑ!
ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΡΑΒΟΥΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ,ΜΕ ΕΜΑΙΛ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ!


2 σχόλια:

  1. Αλλοδαποί μικροπωλητές λέει!... Λες και είναι κάτι.. φυσιολογικό!... Το ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ το κατάπιε ασάλιωτο η εκφωνήτρια!..

    Ο άλλος. "Δεν είναι σωστό.. Γιατί και αυτοί από κάπου ήρθαν και αγωνίζονται κάποια προστοζην.... "... Καλά βρε φίλε.. Τότε να μπαίνω και εγώ στο σπίτι σου και να σε κλέβω αγωνιζόμενος για τα προστοζήν μου!.. ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΟΖΗΝ, όπως ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ που το θεωρείς σωστό!... ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραια τα λένε ... Εμάς μας γεμίζουν φόρους και όλοι αυτοί είναι παράνομοι , ΦΠΑ δεν πληρώνουν και τα λεφτά που βγάζουν τα στέλνου σε συνάλλαγμα στις πατρίδες τους ( κε Παπακωνσταντίνου διαφυγόντα κέρδη λέγετε αυτό ). Βέβαια στα νοσοκομεία νοσηλευονται ώς άποροι και δέχονται όλες τις διευκολύνσεις που παρέχει αυτή η χώρα που τις έχουν πληρώσει οι προγονοί μας ( ΡΕΥΜΑ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ, ΥΔΡΕΥΣΗ , κτλ) μπορει να ακούγοντε άσχετα αλλα είναι η ουσία . Αμα ειμασταν γερμανία θα είχα συλληφθεί και θα είχαν απελαθεί την επόμενη μέρα χωρίς πιθανότητα να γυρίσουν ... Αλλα Ελλάδα με τους ψευτοπροοδευτικούς που ζουν στα Βόρεια προάστια και τους βλέπουν όλους αυτούς μονο σε βίντεο και στα φανάρια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive