Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

ΠΡΟΣΟΧΗ ΙΟΣ, KOΡΗ, ΣΥΜΠΕΘΕΡΕΣ , ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ, ΣΕ BLOGGS


"ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ"

http://hellas-
orthodoxy.blogspot.com

http://ixnos1.blogspot.com

Είναι κάνα δυό άλλα, αλλά ο αστυνόμος Σαϊνης, ΔΕΝ τους ανακάλυψε ακόμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ Ε;

9 σχόλια:

  1. αργυρακο, πεφτει το καστρο ΄΄λάος΄΄ σιγα σιγα..χερι χερι με τη ντορουλα εσεις τα παμε αυτα, τελειωμενα ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

    http://2.bp.blogspot.com/_R1g9z49Dg3I/S73C5Vpl8CI/AAAAAAAAAqE/NbVqvuHyVGU/s1600/MAYROI201004070016.JPG

    7 Απριλιου 2010, λιγο πριν απο τις 12 το μεσημερι, Οδος Διονυσιου Αρεοπαγιτου, ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ, κατω απο τον Ιερο Βραχο. Η αθλιοτης στο μεγαλειο της. Εδω που θα επρεπε να προβαλεται το Πολιτιστικο αγαθο της Ελλαδος και των Ελληνων, προβαλεται η καταντια που δημιουργησε η παγκοσμιοποιηση, και οι εντεταλμενοι να εκτελουν τις εντολες της. Εντολες οικονομικης συμμιξης των λαων, δημιουργια απεγνωσμενων (Ντεσπεραντος) , απωλεια ταυτοτητος οντολογικης υποστασης ολων μεσα απο μια ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ με την δημαγωγικη προφαση ενος δηθεν σεβασμου στην διαφορετικοτητα. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ, Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΜΗΔΕΝ, ΤΩΝ ΣΙΩΠΗΛΩΝ ΜΑΖΩΝ, ΤΩΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

    http://3.bp.blogspot.com/_R1g9z49Dg3I/S73CiAJjAtI/AAAAAAAAAp8/2wyHF3JoqO0/s400/MAYROI2201004070016.JPG

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΙΑ ΒΑΝΑΥΣΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ, ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΡΥΠΑΡΟΙ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΟΙ, ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ (ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥΣ Η ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ..... Κ.Α. Μαλ.. )

    Φιλοι μου αγαπημενοι (που θα ελεγε ο Γιωργος Οικονομιδης,αλλα και ο προεδρος Παπουλιας ) η αντιθεση δεν ειναι στον ανθρωπο, ειναι στο συστημα που παραγει την απογνωση, και που επιβαλει το ....δικαιωμα στη βρωμια της εικονας και των αντικειμενων που πωλουνται. (Αληθεια τι ειναι αυτα τα γλειωδη αντικειμενα που αυτοι οι ανθρωποι προσπαθουν να πουλησουν πετωντας τα συνεχεια πανω σε καποια βρωμικα τελαρα).
    Θα ειχα την ιδια αντιρρηση και απεχθεια που εχω προς την κατασταση αυτη, εαν μεταφεροταν το "Γιουσουρουμ" και ολοι οι φιλοι μου που ειναι στην πλατεια Αβυσσινιας με την πραμματια τους, στην Αρεοπαγιτου. Δεν ειναι θεμα ρατσισμου, γιατι με τους της πλατειας Αβυσινιας καθομαι κουβεντιαζω και πινω καφε στα μαγαζια τους. Εχει και κατι ωραιες τσιγγανες που θελουνε να με παντρεψουνε, και δεν εχω καμια ενσταση ουτε με το σκηνικο ουτε με τους ανθρωπους, εαν ομως αυτοι οι φιλοι μου ητανε στην Αρεοπαγιτου, θα ηθελα να τους διωξω. Ειναι σε τελευταια αναλυση θεμα ΧΡΗΣΗΣ ΓΗΣ, χρησης χωρου. Αντιλαμβανομαι οτι για καποιους που εκτελουν διατεγμενη υπηρεσια παγκοσμιοποιησης το "μπαχαλο" ειναι εργαλειο παραγωγης του ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. Οπως για καποιους, το χαος και το "ολα ανακατεμενα", ειναι τεκμηριο ελευθεριας. Απλοικες αλλα επικινδυνες σκεψεις καθως παραγουν το απολυτο ΜΗΔΕΝ. Και το ανωθεν επιβαλομενο ΜΗΔΕΝ δεν ειναι ουτε ελευθερια, ουτε δημοκρατια, ουτε πολιτισμος.Ειναι η μοναδιαια
    ΥΠΟ-ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ Α-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ(ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΕΝΤΡΑ) ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ
    .....ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΥΤΑΙ !!!

    http://4.bp.blogspot.com/_R1g9z49Dg3I/S73CY-YV99I/AAAAAAAAAp0/PrfbDj1Uv8A/s1600/MAYROI2301004070016.JPG


    ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ? ΔΕΙΧΝΕΙ (ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ) ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ "ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΚΑΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ" η μηπως δεν επεμβαινουμε γιατι η πολιτιστικη υποβαθμιση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ-ΕΘΝΩΝ και ΟΛΩΝ των Ανθρωπων ειναι η εντολη που καποιοι εκτελουν σε διατεταγμενη υπηρεσια.

    Αν αυτοι "τσαντιρωσουν" μεσα στο "νεο" Μουσειο της Ακροπολης μαζι με τα γλειωδη αντικειμενα και τα βρωμικα τελαρα τους, θα τους αφησουμε γιατι καπως πρεπει να ζησουν και γιατι θα ειναι (δηθεν) ρατσιστικο να τους διωξουμε?

    Ειναι τοσο δυσκολο η περιοχη των "ενοποιημενων αρχαιολογικων χωρων" με ολους τους κοινοχρηστους χωρους της και δρομους, να θεωρηθει αρχαιολογικος χωρος και να ισχυσουν οσα ισχυουν για τους αρχαιολογικους χωρους και να διωξουμε το "παζαρι" (με γλειωδη αντικειμενα και βρωμικα τελαρα) απο ολο το κεντρο που εχει αρχαιολογικους χωρους?

    Ειναι αυτο το πολιτιστικο αγαθο που θελουμε να προβαλουμε?

    Οσον αφορα την ανθρωπια, εσεις που τους θελετε εδω να βασανιζονται, λουστειτε τους, παρτε τους, ντυστε τους , ταιστε τους - ως κρατος εντολοδοχος της παγκοσμιοποιησης- και μην χρησιμοποιειτε επιχειρηματα για αφελεις για να εκτελεσετε απλα τις εντολες οικονομικης εκμεταλευσης και ΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ εκεινων για τους οποιους

    α) Δεν καταλαβαινετε τι σας ζητησαν και κανετε ?
    β) Δεν εχετε εμβαθυνει σε αυτο που κανετε ?
    γ) εκτελειτε διατεταγμενη υπηρεσια ?

    Ειναι οι 3 υποπεριπτωσεις αιτιου παραγωγης κακου για την Ελλαδα, που διατυπωσε και ο Γιαννης Καψης σε προσφατο αρθρο του.

    Ας προσθεσω:
    Αληθεια ποσο δεν καταλαβαινετε τι σημαινει οντολογικη υποσταση ενος Εθνους, ποσο απαραιτητη ειναι η υποσταστη των Εθνων για να υπαρχει οντολογικη υποσταση Πολιτισμων , Κοινωνιων και Ανθρωπων, και ποσο δεν καταλαβαινετε τι χανεται οταν κατασκευασθει η Αμερικανικου τυπου κοινωνια της οικονομικης συμμιξης και καταστραφουν οι κοινωνιες πολιτιστικης ταυτοτητας και πολιτιστικης συνοχης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αργύρη έχω μια απορία σχετικά με άθρο του Η-Ο που "χειροκροτά" τον Σαμαρά...
    http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010/04/blog-post_7546.html

    Πραγματικά... Δεν καταλαβαίνω... Όταν ο Καρατζαφέρης μιλάει κατά του ΠΑΣΟΚ τον λέτε κωλοτούμπα.. Όταν μιλάει ο Σαμαράς χειροκροτάτε...

    Για δες εδώ:
    http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/569576/Article.aspx

    Τι λέει το άρθρο με ημερομηνία 17/02/10;

    «Ακολουθούν οι δηλώσεις του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας:

    ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

    «.... Η κυβέρνηση υπήρξε τυχερή διότι έχει απέναντί της μια αντιπολίτευση υπεύθυνη, που της προσέφερε συναίνεση στα δύσκολα. Κάτι που δεν έκανε ποτέ το ΠΑΣΟΚ… ....»

    Ο ίδιος ο Σαμαράς λέει πως η ΝΔ πρόσφερε συναίνεση στο ΠΑΣΟΚ.. Στα δύσκολα!!!!.... Και κατηγορεί και το ΠΑΣΟΚ πως αυτό δεν θα το έκανε ποτέ!

    Τον Σαμαρά γιατί δεν τον ΚΡΑΖΟΥΝ ΩΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΝΕ, όταν στον Καρατζαφέρη ακόμα και ο Χατζηνικολάου προσπάθησε να αναφέρει περί τούμπες;...

    Φαίνεται το ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ σύστημα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ λειτουργεί άψογα!...

    Για γράψε κανένα σχετικό άρθρο να ενημερωθεί ο κόσμος... Που λένε τον Καρατζαφέρη κωλοτούμπα, όταν όλοι τούμπες κάνουν τριγύρω του σαν πιθήκια...

    (θα έγραφα εγώ, αλλά έχε χάρη που στέρεψα από ελεύθερο χρόνο!)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

    http://2.bp.blogspot.com/_R1g9z49Dg3I/S73C5Vpl8CI/AAAAAAAAAqE/NbVqvuHyVGU/s1600/MAYROI201004070016.JPG

    7 Απριλιου 2010, λιγο πριν απο τις 12 το μεσημερι, Οδος Διονυσιου Αρεοπαγιτου, ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ, κατω απο τον Ιερο Βραχο. Η αθλιοτης στο μεγαλειο της. Εδω που θα επρεπε να προβαλλεται το Πολιτιστικο αγαθο της Ελλαδος και των Ελληνων, προβαλλεται η καταντια που δημιουργησε η παγκοσμιοποιηση και οι εντεταλμενοι να εκτελουν τις εντολες της. Εντολες οικονομικης συμμιξης των λαων, δημιουργια απεγνωσμενων παρίων (Ντεσπεραντος) , απωλεια ταυτοτητος οντολογικης υποστασης ολων μεσα απο μια ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ με την δημαγωγικη προφαση ενος δηθεν σεβασμου στην εκφυλισμενη διαφορετικοτητα. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ, Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΜΗΔΕΝ, ΤΩΝ ΣΙΩΠΗΛΩΝ ΜΑΖΩΝ, ΤΩΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

    http://3.bp.blogspot.com/_R1g9z49Dg3I/S73CiAJjAtI/AAAAAAAAAp8/2wyHF3JoqO0/s400/MAYROI2201004070016.JPG

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΙΑ ΒΑΝΑΥΣΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ, ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΡΥΠΑΡΟΙ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΟΙ, ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ (ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥΣ Η ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ..... Κ.Α. Μαλ.. )

    Φιλοι μου αγαπημενοι (που θα ελεγε ο Γιωργος Οικονομιδης,αλλα και ο προεδρος Παπουλιας ) η αντιθεση δεν ειναι στον ανθρωπο, ειναι στο συστημα που παραγει την απογνωση, και που επιβαλει το ....δικαιωμα στη βρωμια της εικονας και των αντικειμενων που πωλουνται. Αλλα κυριως στον καταρχην ψυχικο βιασμο ημων των ακομη υγειων απο τους λεπρους απελπισμενους της παγκοσμιοποιητικης μηχανης- ολετηρα.Με σκοπο την λεπροποιηση και ημων. (Αληθεια τι ειναι αυτα τα γλειωδη αντικειμενα που αυτοι οι ανθρωποι προσπαθουν να πουλησουν πετωντας τα συνεχεια πανω σε καποια βρωμικα τελαρα).

    Θα ειχα την ιδια αντιρρηση και απεχθεια που εχω προς την κατασταση αυτη, εαν μεταφεροταν το "Γιουσουρουμ" και ολοι οι φιλοι μου που ειναι στην πλατεια Αβυσσινιας με την πραματια τους, στην Αρεοπαγιτου. Δεν ειναι θεμα απλα ελιτιστικου ρατσισμου, γιατι με τους της πλατειας Αβυσινιας παριες καθομαι κουβεντιαζω και πινω καφε στα μαγαζια τους. Εχει και κατι ωραιες τσιγγανες που θελουνε να με παντρεψουνε, και δεν εχω καμια ενσταση ουτε με το σκηνικο ουτε με τους ανθρωπους, εαν ομως αυτοι οι φιλοι μου ηταν στην Αρεοπαγιτου, θα ηθελα να τους διωξω. Ειναι σε τελευταια αναλυση θεμα ΧΡΗΣΗΣ ΓΗΣ, χρησης χωρου.

    Αντιλαμβανομαι οτι για καποιους που εκτελουν διατεγμενη υπηρεσια παγκοσμιοποιησης το "μπαχαλο" ειναι ΔΟΜΙΚΟ εργαλειο παραγωγης του ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΗ του
    Α-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Οπως για καποιους καλλιεργημενους στα θερμοκηπια των αμφιθεατρων και του συμμοριτισμου, το χαος και το "ολα ανακατεμενα", ειναι τεκμηριο αυταπατης ελευθεριας.

    Απλοικες αλλα επικινδυνες σκεψεις καθως παραγουν το απολυτο ΜΗΔΕΝ. Και το ανωθεν πλανητικα επιβαλομενο ΜΗΔΕΝ δεν ειναι ουτε ελευθερια, ουτε δημοκρατια, ουτε πολιτισμος.Ειναι η μοναδιαια
    ΥΠΟ-ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ
    Α-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ! (Aυτο που ψευδωνυμειται δηθεν ως
    δια -(πολυ)πολιτισμος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΤΑΚΟΦΕΡΗ!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ!! ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕ!!!!ΣΚΟΥΞΕ ΑΡΕΑ, ΣΚΟΥΞΕ!!ΤΙ ΕΙΝ ΑΥΤΑ;; ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΑΝΑ ΠΑΠΛΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ(ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΕΝΤΡΑ) ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ
    .....ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΥΤΑΙ !!!

    http://4.bp.blogspot.com/_R1g9z49Dg3I/S73CY-YV99I/AAAAAAAAAp0/PrfbDj1Uv8A/s1600/MAYROI2301004070016.JPG


    ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ? ΔΕΙΧΝΕΙ (ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ) ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ "ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΚΑΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ" η μηπως δεν επεμβαινουμε γιατι η πολιτιστικη υποβαθμιση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ-ΕΘΝΩΝ και ΟΛΩΝ των Ανθρωπων ειναι η εντολη που καποιοι εκτελουν σε διατεταγμενη υπηρεσια.

    Αν αυτοι "τσαντιρωσουν" μεσα στο "νεο" Μουσειο της Ακροπολης μαζι με τα γλειωδη αντικειμενα και τα βρωμικα τελαρα τους, θα τους αφησουμε γιατι καπως πρεπει να ζησουν και γιατι θα ειναι (δηθεν) ρατσιστικο να τους διωξουμε?

    Ειναι τοσο δυσκολο η περιοχη των "ενοποιημενων αρχαιολογικων χωρων" με ολους τους κοινοχρηστους χωρους της και δρομους, να θεωρηθει αρχαιολογικος χωρος και να ισχυσουν οσα ισχυουν για τους αρχαιολογικους χωρους και να διωξουμε το "παζαρι" (με γλειωδη αντικειμενα και βρωμικα τελαρα) απο ολο το κεντρο που εχει αρχαιολογικους χωρους?

    Ειναι αυτο το πολιτιστικο αγαθο που θελουμε να προβαλλουμε?

    Οσον αφορα την ανθρωπια, εσεις που τους θελετε εδω να βασανιζονται, λουστειτε τους, παρτε τους, ντυστε τους , ταιστε τους - ως κρατος εντολοδοχος της παγκοσμιοποιησης- και μην χρησιμοποιειτε επιχειρηματα για αφελεις και φοβισμενους απο απονες εξουσιες για να εκτελεσετε απλα τις εντολες οικονομικης εκμεταλλευσης και ΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ εκεινων για τους οποιους

    α) Δεν καταλαβαινετε τι σας ζητησαν και κανετε ?
    β) Δεν εχετε εμβαθυνει σε αυτο που κανετε ?
    γ) εκτελειτε διατεταγμενη υπηρεσια ?

    Ειναι οι 3 υποπεριπτωσεις αιτιου παραγωγης κακου για την Ελλαδα, που διατυπωσε και ο Γιαννης Καψης σε προσφατο αρθρο του.

    Ας προσθεσω:
    Αληθεια ποσο δεν καταλαβαινετε τι σημαινει οντολογικη υποσταση ενος Εθνους, ποσο απαραιτητη ειναι η υποσταστη των Εθνων για να υπαρχει οντολογικη υποσταση Πολιτισμων , Κοινωνιων και Ανθρωπων, και ποσο δεν καταλαβαινετε τι χανεται οταν κατασκευασθει η Αμερικανικου τυπου κοινωνια της οικονομικης συμμιξης και καταστραφουν οι κοινωνιες πολιτιστικης ταυτοτητας και πολιτιστικης συνοχης?(κοινωνια της αγορας-ζουγκλας?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια να παραμερίζονται και να απομακρύνονται από το τραπέζι των αποφάσεων στελέχη του ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ της κ.Μπακογιάννη. Η κ.Μπακογιάννη μπορεί να προσφέρει στην παράταξη
    και στον τόπο και δεν γίνεται να μπει στο χρονοντούλαπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρέπει να είναι ΠΟΛΥ κοντόθαλμος και απολίτικος όποιος βλέπει ότι το 40% (εκλογή αρχηγού)της Ντόρας, είναι ΑΧΡΗΣΤΟ στην Ν.Δ.
    Ή βλάκας πρέπει να είναι, ή ΒΑΛΤΟΣ, ή ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ !!
    Σαν να πεί ο ΓΑΠ ότι ο Μπενυ είναι αχρηστος στο ΠΑΣΟΚ.
    Κάντε ΝΤΟΥΠ ΝΤΟΥΠ το κεφάλι στον τοίχο μπάς και παν τα μυαλά -αν υπάρχουν- στη θέση τους, αν το βλέπω ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive