Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΛΕΥΡΟ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΜΟΥ!!

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝ... ΛΕΕΙ! Αλλά απ` τον πόνο σας δεν ξέρετε ούτε ΤΙ γράφετε κακόμοιρα!!

Γράφει ο Η.Ο.
"Απαρηγόρητος ο προσωπικός του σωματοφύλακας Αργύρης Σιδέρης,επικοινώνησε με έναν από τους "εχθρούς" του "μοναδικού πατριωτικού κόμματος της
Βουλής",μπλόγκερ "Αμύνεσθαι Περί Πάτρης",λέγοντάς του τα παρακάτω:
''Δυστυχώς είναι αλήθεια.Τελικά είχατε δίκιο εσείς που κατηγορούσατε τον Καρατζαφέρη.Τώρα το κατάλαβα και σας ζητάω ταπεινά συγγνώμη. Εντάσσομαι απο τώρα
και συντάσσομαι με την ΝΔ. Μάλιστα αποφάσισα να αναστείλω την λειτουργία του ιστολογίου μου skeftomasteellhnika απο βδομάδα.... και θα ενταχθώ στο blog του φίλου μου του Δημητράκη το HELLAS-ORTHODOXY όπου θα αρθογραφώ εκεί με αποκλειστικό σκοπό να γράφω ύμνους για τον Μεγάλο Έλληνα Ορθόδοξο Πατριώτη ,Αντώνη Σαμαρά.
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ....''

5 σχόλια:

  1. Κορώνα στο κεφάλι σου τον έχεις τον πρόεδρο κυρ Αργύρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. E όχι και πισωγλέντης ο Η-Ο επειδή τον παίρνει που και που.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Μας έχετε πρήξει τα αρχίδια με τους κολολαθρομετανάστεσας Χρησιμοποιείτε όλες σας τις μεθόδους για να τους λυπηθούμε και για να συμφωνήσει και κάθε τελευταίος Έλληνας ,ακόμα και βόμβες βάζουν στα σκουπίδια για να σκοτωθεί κανένας μετανάστης για να τους λυπηθούμε όλα είναι σκηνοθετημένα τέλια
    Η λύση που σας προτείνουμε είναι η εξής . Η αρρώστια θεραπεύετε από την ρίζα του .
    Όταν έρχονται οι βάρκες με τους λαθρομετανάστες πρέπει
    Οι κάτοικοι των ακριτικών περιοχών να τις βυθίζουν να τους αφήνουν να πνίγονται , να τους σκοτώνουν και όσοι βγαίνουν στις ακτές να εκτελούνται , διότι αυτοί είναι ο πραγματικός εχθρός .
    Όλες αυτές οι κινήσεις πρέπει να γίνονται πριν έρθει το λιμενικό και τους μαζέψει , διότι τους υποστηρίζει το κράτος και είναι οι αυριανοί έλληνες πολίτες .
    Πρέπει όταν φτάσει το λιμενικό η επιχείρηση να έχει τελειώσει
    Μέσα σε πολύ ελάχιστο χρόνο και οι κάτοικοι να έχουν επιστρέψει σπίτια τους και να φοράνε τις πιτζάμες τους .
    Άντε και καλή επιτυχία , καλό βόλι και καλό Πάσχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΤΣΟΥΞΕ ΣΙΔΕΡΑΚΟ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ;

    ΕΚΤΑΚΤΟ:ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΤΟ Λαος!

    Πριν από λίγο επικοινωνήσαμε με πρόσωπο του στενού κύκλου του Καρατζαφέρη,ο οποίος μας μετέφερε επί λέξει τα όσα του είπε ο Πρόεδρος:

    "Κώστα δεν αντέχω,έκανα τόσο αγώνα να στηρίξω το Πασοκ και ο Γιώργος δε μου δίνει ούτε ένα Υφυπουργείο.Θα παραιτηθώ κι ό,τι θέλει ας γίνει"!

    Μάλιστα,αμέσως μετά ο μποντιμπιλντεράς ξέσπασε σε ΓΟΕΡΟ ΚΛΑΜΑ και ούτε η παρουσία της κ.Ζωηρού φάνηκε να τον συνεφέρνει!Ώσπου κάποια στιγμή,χτήπησε το τηλέφωνο:Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν η Ντόρα!

    "Γιώργο,μην ανησυχείς:Έκανες καλή δουλειά τόσα χρόνια,τώρα αναλαμβάνω εγώ.Αν θες σε προσλαμβάνω για καφετζή μου".

    Στο άκουσμα αυτής της γλυκυτάτης φωνής,ο πρώην Πρόεδρος ξανάνιωσε:Μάλιστα,φεύγοντας οριστικά από το Μέγαρο της Καλλιρόης,είπε στους πρώην συνεργάτες του πως δεν τον ενδιαφέρουν τυχόν διαρροές της είδησης σε "κακούς" μπλόγκερς,ενώ όταν ρωτήθηκε τι θα γίνει με τους άλλους Βουλευτές,απάντησε κυνικά "ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive