Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Περί Ο.Υ.Κ., Ρατσιστικά συνθήματα και ανθελληνική εξουσία..


Σχετικά με αυτό που έγινε με την ΟΥΚ εγώ διαφωνώ πλήρως. Η φράση «Το αίμα σου θα χύσουμε γουρούνι Αλβανέ» καταδικάζεται από μένα - και άτομα άλλα που το συζήτησα - γιατί στην εποχή μας, όπου ο εχθρός είναι πρώτα εσωτερικός, δίνει σε αυτόν περισσότερα όπλα!
Στην σημερινή εποχή μας, γουρούνια δεν είναι οι Αλβανοί... Γουρούνια είναι οι Υπουργοί!....
Θα προτιμούσα να λέγανε: «Το αίμα σου θα χύσουμε γουρούνι Υπουργέ»... αν επιμέναν να κάνουν ομοιοκαταληξία!
Οι Αλβανοί δεν φέρουν καμία ευθύνη, αν εμείς έχουμε προδότες και «γουρούνια» στην εξουσία, και τους παραχωρούμε δικαιώματα και εξουσίες.... Ούτε οι Τουρκοι. Η ευθύνη είναι καθαρά δική μας!..
Εμείς είμαστε οι μ--- και τα γουρούνια που έχουμε στρογγυλοκαθίσει τους προδότες στην εξουσία, και απλά κάνουμε θορύβους στην λάσπη που μας έχουν χώσει μέσα τα κεφάλια... Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>>Περί Ο.Υ.Κ.

1 σχόλιο:

  1. Στέλνουμε όλοι μήνυμα στον αρχηγό του Λιμενικού, αντιναύαρχο Αθανάσιο Γκούσιο στο e-mail: egov@yen.gr διαμαρτυρόμενοι για την διαθεσιμότητα στην οποία έθεσε τον επικεφαλής του αγήματος των βατραχανθρώπων. Δείχνουμε αλληλεγγύη από την πολυθρόνα του σπιτιού μας στους ανθρώπους που θα σκοτωθούν στη μάχη πρώτοι για εμάς και τα παιδιά μας.
    Διάκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive