Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Μην τους ξεχάσετε!!! Αυτοί φταίνε!!!


Όσοι θα βγείτε σήμερα για τα κούλουμα, μην ξεχάστε να ευχαριστήσετε για το 1,3 ευρώ του λίτρου της βενζίνης και για τα 3,7ευρώ του πακέτου των τσιγάρων τους γνωστούς NBAers, σωτήρες μας.
Αυτοί φταίνε!!!
Είναι η πολιτική της αναλογικής(!!!) συμμετοχής όλων μας στην οικονομία.
Εσείς και εγώ πληρώνουμε αυτές τις τιμές, ενώ όσοι καταέκλεψαν δεκαετίες αυτό τον τόπο και φοροδιαφεύγουν συστηματικά, πληρώνουν άλλες τιμές;
Προφανώς η ανικανότητα των κυβερνώντων έχει διαφορετική αίσθηση για το τι σημαίνει αναλογική συμμετοχή όλων στην οικονομική κρίση.
Αυτό όμως που με χαροποιεί (με αρκετή δόση χαιρεκακίας) είναι ότι αυτές τις τιμές τις πληρώνουν και όσοι τον ψήφισαν και τώρα μπορούν να καπνίζουν και να κινούνται στην υγεία του.
Κάθε φορά που θα βάζετε βενζίνη με τις νέες τιμές και κάθε φορά που θα αγοράζετε ένα πακέτο τσιγάρο μην τους ξεχνάτε. Αυτοί φταίνε.
Το σχέδιό τους πέτυχε!
Τους έχουμε κάθε μέρα στο μυαλό μας.
Διαβάστε περισσότερα: http://politikiprotasi.blogspot.com/#ixzz0faNrYTZ1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive