Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

ΑΛΛΗ..... ΔΡΑΓΩΝΑ ΠΑΛΙ!! Η ΛΕΝΑ ΔΙΒΑΝΗ ή Όταν τα λεφτά του λαού μετατρέπονται σε αντεθνική προπαγάνδα


«Το μέλος του Δ.Σ. της ΕΡΤ, Λένα

Διβάνη, ζητάει να αποκαλούνται τα Σκόπια… Μακεδονία(!), επειδή αυτή είναι η επίσημη ονομασία τους από το 1949.»!!!!!

Το Μακεδονικό ζήτημα είναι ένα κεφάλαιο της

ιστορίας που έχει μείνει σε «αδράνεια» εδώ και δεκαετίες, με μόνες σπασμωδικές κινήσεις από πλευρά της Ελλάδος τις προσφυγές σε διεθνή δικαστήρια και τη μετατόπιση των όποιων ευθυνών σε ξένους παράγοντες, που στην ουσία αποτελούν τον προάγγελο ενός ξεπουλήματος της Ιστορίας και της εθνικής αξιοπρέπειας μας με την σφραγίδα του ΟΗΕ. Άλλωστε η γνωστή φράση του Τζέφρυ Παπανδρέου, ότι τα χρέη ίσως αποτελέσουν παράγοντα συρρίκνωσης της εθνικής μας κυριαρχίας, υποδηλώνει ότι το δήθεν φανταστικό σενάριο ονομασίας των Σκοπίων ως «Μακεδονία» είναι ήδη προαποφασισμένο, για να φτάσουμε όμως εκεί πρέπει να προετοιμαστεί ο λαός κατάλληλα για να μην υπάρχουν αντιδράσεις, ειδικά από ομάδες που προέρχονται από τα «άκρα».

Η Λένα Διβάνη υπέρ των «Μακεδόνων» στην ΕΤ-1!


Έτσι, στο ίδιο μήκος κύματος αυτής της συγχρονισμένης επίθεσης κατά του λαού έρχεται και η πρόσφατη είδηση ότι το νέο μέλος του Δ.Σ. της ΕΡΤ, Λένα Διβάνη, ζητάει από την Ελλάδα να ονομαστούν τα Σκόπια ως Μακεδονία, επειδή αυτή είναι η επίσημη ονομασία τους από το 1949.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>>προπαγάνδα

5 σχόλια:

  1. κυρία κυρια είμαι σαλονικιά είμαι σκοπιανή ? γιατι αν αυτοι είναι μακεδόνες τότε εγω τι είμαι, θα τρελλαθούμε εντελώς δηλαδη και θα δώδω δίκιο στον άδωνη που ειδικά σήμερα το πρωι μέφτασε στα όρια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aλλη αγαμ@τ@ μας εμφανιστικε.
    Καντε ερωτα οχι δοσιλογισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απο ανεραστη λεσβια τι αλλο να περιμεναμε...ειναι της μοδας αλλωστε ολες οι λεσβιες και οι πουστηδες να ειναι ΄΄υπερ των ανθρωπινων δικαιωματων΄΄(λαθρομεταναστευση) κ ΄΄υπερ του ελευθερου αυτοπροσδιορισμου των λαων΄΄(σκοπιανο)..αλλα ολως κατα διαολως οοοολοι αυτοι βρισκονται στα αριστερα ΥΠΟκουλτουριαρικα ΑΠΟκομματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΦΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.
    ΕΝΑΣ ΑΘΡΗΣΚΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ Η ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive