Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

«Έσπασαν» στο ξύλο 20χρονο επειδή τον πέρασαν για μέλος της ¨Χρυσής Αυγής»

Απίστευτη επίθεση χθες στην Πλατεία Όλγας της Πάτρας

Μια ομάδα 10 νεαρών από τον αντεξουσιαστικό χώρο επιτέθηκαν σε έναν 20χρονο και τον «έσπασαν» στο ξύλο, επειδή τον πέρασαν για μέλος της Χρυσής Αυγής.

Όλα συνέβησαν χθες το βράδυ γύρω στις 9, όταν ο νεαρός συναντήθηκε με τους αντεξουσιαστές που φορούσαν κουκούλες, στη διασταύρωση των οδών Αράτου και Μαιζώνος. Τότε άρχισαν να φωνάζουν, να τον βρίζουν και να τον χτυπούν με καδρόνια και τις γροθιές τους. Στο σημείο έφτασε μια διμοιρία των ΜΑΤ και οι αντεξουσιαστές απομακρύνθηκαν τρέχοντας προς το παράρτημα του Πανεπιστημίου. Ο νεαρός μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο ΠΓΝΠ και σήμερα το πρωί πήρε εξιτήριο. BEST NEWS

Αναρτήθηκε από ierahellas

3 σχόλια:

  1. ΕΓΩ ΣΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ
    ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΓΑΠ ΑΛΛΑ?
    ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΜΟΛΙΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΙΛ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΗ,ΣΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ......ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ....ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aν θελουν Χρυσαυγιτες κι ΑΝ εχουν τ'αρχιδια να πλησιασουν Χρυσαυγιτη σε αποσταση μικροτερη του χιλιομετρου,τους ειναι πολυ ευκολο και να μας βρουν,γιατι ξερουν πολυ καλα που να μας βρουν και να μας ξεχωρισουν.
    Το να κτυπανε 20 ανδρεικελα οποιον τους καπνισει για να μας φοβερισουν το βρισκω το λιγοτερο γελοιο.
    Απλα υποσχομαι σ'αυτο το παλληκαρι που βρεθεικε στο λαθος μερος λαθος ωρα οτι την επομενη φορα που θα πεσουν απλυτες κοτολες στα χερια μας θα τους ανταποδωσουμε τα κτυπηματα και με το παραπανω.
    Και η πορτα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ειναι ανοικτη γιαυτον,για να οργανωθει με την σωστη πλευρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive